Cadde Survivor Ekstra Semih neden yok, ayrıldı mı? Semih Öztürk kimdir, eşi kim, kaç yaşında?

Survivor Ekstra Semih neden yok, ayrıldı mı? Semih Öztürk kimdir, eşi kim, kaç yaşında?

10.03.2022 - 23:23 | Son Güncellenme:

Survivor Ekstra Semih ayrıldı mı, nerede? Semih Öztürk, Survivor Ekstra'da yer alan isimler arasında. Ancak Öztürk, iki gündür, Ekstra koltuğunda yer almadı ve izleyenler, 'Survivor Ekstra Semih nerede neden yok? 'sorularını yöneltiyor.

Survivor Ekstra Semih neden yok, ayrıldı mı Semih Öztürk kimdir, eşi kim, kaç yaşında

Semih Öztürk, TV8'de ekrana gelen Survivor Ekstra yarışmasında yorumcu olarak bulunuyordu. Öztürk, yayımlanan son bölümlerde görünmeyince sevenleri aramalara başladı. Peki, Semih Öztürk kimdir, eşi kim, kaç yaşında?

Haberin Devamı

SURVİVOR EKSTRA SEMİH NEDEN YOK?

Her hafta Survivor'ın hemen ardından ekrana gelen Survivor Eksta'da yorumcu olarak yer alıyor. Sevilen isim yorumları ile programa damga vururken 8 ve 9 Mart tarihli bölümlerinde yer almadı. Sosyal medyada ayrıldığına dair iddialar bulunsa da Semih Öztürk'ün Survivor Ekstra'da neden olmadığına yönelik bir açıklama yapılmadı.

SEMİH ÖZTÜRK KİMDİR?

Ütopya ve Survivor yarışmalarıyla adını duyuran Semih Öztürk, 1991 yılında Bursa'da dünyaya geldi. Karakteri ile ekrana damga vuran yarışmacı, Öztürk günümüzde TV8 ekranlarında yayınlanan Survivor Ekstra programında yorumcu olarak yer alıyor. Ütopya'da tanıştığı Kurretülayn Matur ile evlidir.