Cadde Survivor Gökhan kaç yaşında, kimdir, nereli? Gökhan Keser boyu kaç, dizileri neler?

Survivor Gökhan kaç yaşında, kimdir, nereli? Gökhan Keser boyu kaç, dizileri neler?

27.04.2022 - 00:17 | Son Güncellenme:

Gökhan Keser, Survivor 2022 All Star yarışmasında gönüllüler takımı ile sezona başlamıştı. Ardından ünlüler ile birlikte mücadelesini sürdüren Survivor Gökhan Keser'in dizileri, filmleri ve şarkıları merak konusu oldu. Selena adlı dizi ile adını duyuran Keser, seslendirdiği şarkılarla da milyonların ilgisini çekti. Peki, Survivor Gökhan Keser kimdir?

Survivor Gökhan kaç yaşında, kimdir, nereli Gökhan Keser boyu kaç, dizileri neler

Survivor Gökhan, 2022 All Star yarışmasıda mücadele eden isimler arasında bulunuyor. İzmir'de doğan sanatçı, küçük yaşlarda modellikle kariyerine başladı. 2004 yılında güzellik yarışmasında birinci seçildi. Oyunculuk eğitimi ardından Selena dizisinde rol aldı. İşte, Survivor Gökha Keser hayatı...

Haberin Devamı

GÖKHAN KESER KİMDİR?

Keser, 9 Eylül 1987 tarihinde İzmir'de dünyaya geldi. Kökeni Rize'nin Çamlıhemşin ilçesine bağlı Kale köyüne kadar uzanıyor. 14 yaşında hobi olarak modellik kariyerine başladı.

İlk olarak "Miss & Mr Model 2004" yarışmasında birinci seçilerek 'Ege Kralı' unvanına sahip oldu. Sonrasında "Best Model of Turkey 2005" yarışmasında Turkiye ikincisi seçilerek 'Manhunt Turkey' unvanı alıp Türkiye'yi yurt dışında temsil etme hakkı kazandı. Son olarak 2006'da Çin'de gerçekleştirilen Manhunt International yarışmasında dünya dördüncü ve dünyanın en fotojenik erkeği seçilerek "Manhunt International 2006 4." "Manhunt International Mr. Photogenic" unvanlarını ülkemize getirdi. 

Oyunculuk ve şan eğitimi almaya başladı. Selena dizisi ile kamera önüne geçerek ilk başrol deneyimini elde etti. Hemen sonrasında 2007 senesinde albüm çalışmalarına ağırlık verdi. 2008'de Zerrin Özer'in "Ömür Geçiyor" albümünün vokallerinde de bulundu. 2008 yılında "Hepsi" grubuyla birlikte yönetmenliğini Mete Özgencil'in yaptığı "Kayıp Çocuklar Cenneti" isimli sinema filminde başrolü paylaştı. Uzun süre sahnede Sıla'ya vokalist olarak eşlik etti. Sıla'nın "İnşallah" ve "Kafa" video kliplerinde de bulunan Keser sanatçının 3. albümü "Konuşmadığımız Şeyler Var"ın vokallerinde de bulundu.

Haberin Devamı

Nisan 2011 yılında "Sıla" ile düet yaptığı "Hadi Ordan" adlı single ile müzik kariyerindeki ilk işini gerçekleştirdi. 2012 yılında "En Kötü Günümüz Böyle Olsun" parçasını çıkardı. Ardından "Bazen" "Seninle Bozdum" ve "Ceket" şarkılarını sırasıyla kliplendirdi. 2014 başında da ilk albümden sonra 2. single çalışması "Hiç Vaktim Yok" u sevenleriyle buluşturdu.

Sonrasında ise 2014 Mart - Haziran ayları arasında Survivor'da Ünlüler takımında yer aldı. Yarışmayı ikinci olarak tamamlamıştır. Maxi-single "Bul Beni" ile müzik kariyerine kaldığı yerden devam etmiştir. İlk sinema filminde 2016 yalında 1964’te Fikret Hakan’ın oynadığı Atçalı Kel Mehmet’e tekrar hayat vermiştir. BKM yapımcılığında TV8 için çekilen “Seviyorum Ama Arkadaşça” televizyon filmi, sonrasında “Tatlı Bela“ sinema filmi ve son olarak da Gizem Karaca’yla başrolünü paylaştığı “Mahsusa” filminde yer almıştır. Oyuncu 1,89 boyundadır. 

Haberin Devamı

2022 Survivor All Star yarışmasında da mücadele eden Gökhan Keser, 26 Nisan 2022 tarihinde elenen yarışmacı oldu.