Cadde Survivor Hikmet kimdir, kaç yaşında, nereli? Survivor Hikmet Tuğsuz hayatı ve kariyeri

Survivor Hikmet kimdir, kaç yaşında, nereli? Survivor Hikmet Tuğsuz hayatı ve kariyeri

28.04.2022 - 18:12 | Son Güncellenme:

Survivor'da hızlı elemeler devam ediyor. Ünlüler ve Gönüllüler takımı dokunulmazlık oyununda karşı karşıya geliyor. Gönüllüler takımında yarışan Hikmet, dikkat çeken yarışmacılar arasında bulunuyor. Peki Survivor Hikmet kimdir, kaç yaşında?

Survivor Hikmet kimdir, kaç yaşında, nereli Survivor Hikmet Tuğsuz hayatı ve kariyeri

Survivor'ın yeni bölüm fragmanına Hikmet ve Naighan arasındaki tartışma vurdu. Gönüllüler takımında yarışan Hikmet Tuğsuz'un yaşamı izleyiciler tarafından merak ediliyor. Peki Survivor Hikmet kimdir, nereli?

Haberin Devamı

SURVIVOR HİKMET KİMDİR?

Hikmet Tuğsuz, 16 Kasım 1986 yılında doğdu. Hikmet Tuğsuz, aslen Antalyalıdır. Antalya'nın Akseki ilçesine bağlı Bademli kasabasında doğan Hikmet, spor dolu bir geçmişe sahip.Adnan Menderes Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu'ndan mezun olan Hikmet Tuğsuz, ilkokul 4. sınıfta katıldığı bir yarışma sonucu sporla tanıştı.

Antrenörlerinin yönlendirmesi sonucu atletizm ile tanışan Survivor Hikmet, Milli Takım antrenörü Ertuğrul Oğulbulan'ın da yardımıyla decatlon branşına yöneldi. Uzun yıllar boyunca burada rekorları elinde bulunduran Survivor Hikmet, bu sürede geçilemedi ve şampiyon oldu.Bunun yanı sıra hentbol, futbol, triatlon ve voleybol gibi branşlarla da ilgilenmiş olan Survivor Hikmet Tuğsuz, üniversitenin ardından hem antrenörlük hem de sporculuk yapmaya devam etti.Kırkpınar Başpehlivanları Ali Gürbüz, Okan Acar, Ertuğrul Dağdeviren, Bayram Arslantaş gibi sporcularla birlikte olan Tuğsuz, bu isimlere antrenörlük yapmıştır.