Cadde Survivor Melis kimdir? Melis Sezer kaç yaşında, nereli, boyu kaç? İşte, hayatı...

Survivor Melis kimdir? Melis Sezer kaç yaşında, nereli, boyu kaç? İşte, hayatı...

29.04.2021 - 20:24 | Son Güncellenme:

Survivor 2021 Melis Sezer ünlüler takımında kadı yarışmacılar arasında dikkat çeken isimlerden. Performansıyla öne çıkan yarışmacı son bölümlerde Batuhan Karacakaya ile olan diyaloğu nedeniyle gündemde bulunuyor. Peki, Survivor Melis Sezer evli mi, mesleği nedir?

Survivor Melis kimdir Melis Sezer kaç yaşında, nereli, boyu kaç İşte, hayatı...

 Melis Sezer, tenis sporundaki başarısıyla tanınan kadın sporculardandır. Survivor 2021 kadrosunda ünlüler takımıyla birlikte parkura çıkan Sezer hakkında aramalar sürüyor. İzleyenler, Melis Sezen kaç yaşında, ınstagram hesabı var mı sorularına yanıt arıyor. 

Haberin Devamı

SURVİVOR MELİS SEZER KİMDİR?

2 Haziran 1993 tarihinde İzmir’de hayata gözlerini açtı. 28 yaşında olan Melis Sezer, 2010 yılında Avustralya Açık Grand Slam Gençler Turnuvası'na ana tablodan katılmaya hak kazanan ilk Türk tenisçi olmasıyla tanınıyor.

MELİS SEZER BOYU KAÇ?

Survivor Melis Sezer’in boyu da izleyenlerin gündeminde yer alıyor. Survivor Melis Sezer, 1.68 m. boyuna sahiptir. Öte yandan sosyal medya hesabı da bulunan Melis Sezer'in Instagram'daki kullanıcı adı 'melissezer__' dir. Başarılı tenisçi, sosyal medya hesabında da sık sık tenis maçlarına ve antrenmanlarına ait fotoğrafları paylaşmaktadır. Sezer'in şu an itibariyle 5 bine yakın takipçisi bulunmaktadır.