Cadde Survivor Mert Öcal ve Sude Burcu'dan aşk pozları!

Survivor Mert Öcal ve Sude Burcu'dan aşk pozları!

19.06.2022 - 11:58 | Son Güncellenme:

Çekimleri Dominik Cumhuriyeti'nde gerçekleşen 'Survivor All Star 2022' yarışmasına geçtiğimiz aylarda veda eden Mert Öcal ile bir diğer yarışmacı Sude Burcu'nın aşkı hız kesmeden devam ediyor. Son olarak katıldıkları bir düğünden pozlarını yayınlayan ünlü çifte, binlerce beğeni ve yorum yağdı.

Survivor Mert Öcal ve Sude Burcudan aşk pozları

Acun Ilıcalı'nın yapımcısı olduğu Survivor'da aynı dönemde mücadele ettiği Sude Burcu ile ortaya çıkan Mert Öcal, geçtiğimiz günlerde sevgilisinin tatil pozlarına yaptığı yorumla adından söz ettirmişti.

Haberin Devamı

Instagram'da 329 bin takipçisi bulunan Survivor Sude, beyaz şortlu pozlarını takipçilerinin beğenisine sunmuştu. Mert Öcal, sevgilisinin 35 binden fazla beğeni ve çok sayıda yorum alan gönderisine, "Vay vay vay" mesajını yazdı ve alev emojisi eklemişti.

Survivor Mert Öcal ve Sude Burcudan aşk pozları

KALPLİ PAYLAŞIM

Geçtiğimiz haftalarda Survivor All Star'dan elenen 26 yaşındaki tekvandocu ve zumba eğitmeni Sude Burcu, bunun öncesinde ise Türkiye'ye gelir gelmez soluğu 39 yaşındaki sevgilisinin yanında almış ve oyuncuyla çektikleri kareye kırmızı kalp emojisi koyarak sosyal medyada paylaşmıştı.

SURVİVOR'I KARIŞTIRAN AŞK ÜÇGENİ!

Survivor'dan önce aşk yaşayan Mert ve Sude, bu ilişkiyi gizli tutmayı tercih etmişti. Evrim Keklik, oyun alanında Sude ve Mert'e "Aranızda bir şey mi var?" diye sorunca gerçekler ortaya çıkmıştı. Mert, 14 Şubat Sevgililer Günü'nde, Sude'ye çiçek hediye etmişti. Sürprize karşılık veren Sude, teşekkür edip, çiçeği almış ve ünlü oyuncunun Sevgililer Günü'nü kutlamıştı.

Haberin Devamı

"BU ADAMLA NELER YAŞADIĞIMI BİLEMEZSİN"

Mert'in bu hamlesi, Nisa Bölükbaşı'nı kızdırmıştı. Gönüllüler adına mücadele eden Nisa, takım arkadaşı Sude'ye Mert'in dışarıda bir ilişkisi olduğunu söylemiş ve "Daha havaalanında 'Seni seviyorum' dedi. 10 saniye sonra senin yanına geldiyse bu içimi yiyor anladın mı?" sözleriyle tepkisini dile getirmişti. Sude ise, "Bu çok özel bir konu! Sen benim neden devam ettiğimi bilemezsin. Daha önceden benim bu adamla 8-9 ay neler yaşadığımı bilemezsin" ifadelerini kullanmıştı.

Mert ve Makbule'nin birlikteliğini bildiğini söyleyen Nisa, bildiklerini Sude'ye anlatmıştı. Survivor 2020'de yarışan Makbule Şakalakoğlu da Nisa'ya sarıldığı fotoğrafı yayınlayarak, yakın arkadaşının desteğine karşılık vermişti. Sosyal medyada Mert Öcal'ı takip etmeyi bırakan Şakalakoğlu, birlikte yer aldıkları fotoğrafları da kaldırmıştı.

Survivor Mert Öcal ve Sude Burcudan aşk pozları

YENİ POZLARINI PAYLŞATILAR

Tüm bunların ardından Mert Öcal ve Sude Burcu, yeni aşk pozlarını takipçilerinin beğenisine sundu.

Katıldıkları bir düğünden pozlarını paylaşan çiftin kısa sürede binlerde beğeni alan gönderilerine, "Çok güzelsiniz maşallah", "Düğün tarihi ne zaman?", "Bu aşk sadece bir heves bence, 2 ay sonra biter. Demedi demeyin" ve "Aşklar ya, aşkla bakıyorlar birbirlerine" gibi yorumlar geldi.

Haberin Devamı

İkili, birbirlerinin gönderilerine kalp emojileri bırakmayı da ihmal etmedi.

Survivor Mert Öcal ve Sude Burcudan aşk pozları

KASK TAKMADI!

Öte yandan Mert Öcal, geçtiğimiz günlerde Bebek'te objektiflere takılmıştı. Trafikte motoruyla kolaylık sağlayan Öcal, basın mensuplarıyla konuşarak, "Görüşülen projeler var. Henüz netleşen bir şey yok" ifadelerini kullanmıştı.

Ünlü ismin kask takmayarak kuralları çiğnemesi ise dikkatlerden kaçmamıştı.