Cadde Survivor'da dokunulmazlığı kaybeden takım belli oldu! Yarış sonrası adada kavga çıktı

Survivor'da dokunulmazlığı kaybeden takım belli oldu! Yarış sonrası adada kavga çıktı

19.03.2022 - 10:33 | Son Güncellenme:

TV8'in çok izlenen yarışması 'Survivor 2022 All Star'da gönüllüler ile ünlüler, dün akşam dokunulmazlık oyunu için karşı karşıya geldi. Nefes kesen mücadele sonunda kazanan takım belli oldu. Yarışma sonrası adaya dönen Batuhan Karacakaya ve Mert Öcal, tencere yıkama konusunda sert bir tartışma yaşadı. Kavga sonrası ada konseyi toplanırken, yapımcı Acun Ilıcalı gündem olan olayı değerlendirdi.

Survivorda dokunulmazlığı kaybeden takım belli oldu Yarış sonrası adada kavga çıktı

Survivor 2022 All Star yeni bölümüyle ekranlara geldi. Birleşme partisine sayılı günler kala gönüllüler ve ünlüler, 18 Mart Cuma akşamı dokunulmazlık oyunu için mücadele etti.

Haberin Devamı

Güç oyununda dokunulmazlığı kazanan takım 2-1'lik skorla gönüllüler oldu. Gönüllüler, 'en iyiler' mücadelesinde ünlüleri 3-0 yenmeyi başardı ve dokunulmazlığı elde etti.

BATUHAN VE MERT BİRBİRİNE GİRDİ
Dokunulmazlık oyunu sonrası adaya dönen ünlüler takımından Batuhan Karacakaya ile Mert Öcal, tencere yıkama konusundan dolayı sert bir şekilde tartıştı. Bir anda gerilen ikili birbirlerinin üzerine yürüdü. Takım arkadaşlarının araya girmesiyle daha çok sinirlenen Batuhan, eline tahta parçası alıp Mert Öcal'ın üzerine yürüdü. Batuhan, "Yeter. Ben bitiriyorum" sözleriyle isyan etti.

Survivorda dokunulmazlığı kaybeden takım belli oldu Yarış sonrası adada kavga çıktı

ACUN ILICALI KARARINI AÇIKLADI
Birbirinin üzerine yürüyen ikiliyi , takım arkadaşları ayırdı. Batuhan ile Mert arasında yaşanan kavga sonrası acil durum konseyi toplandı. Haftanın ilk dokunulmazlık oyunu sonrası yaşanan gerginlik konseyde de devam etti. İki yarışmacı arasında tansiyon yükselince, Acun Ilıcalı devreye girdi.

Haberin Devamı

"HAKLI HAKSIZ ARARSANIZ YOK"
Mert Öcal, Batuhan'a yaptırım uygulanması konusunda ısrar etti. Kararı merakla beklenen Ilıcalı, konuyla ilgili şunları söyledi:
"İkiniz de abartıyorsunuz. Mert, 'Beni tartakladı diyorsun', ben öyle tartaklama görmedim. İkinizde de tek yönlü bakış açısı var. Haklı haksız ararsanız o da yok. Bu olayın haklısı haksızı yok. Batuhan tarafına da şunu söylemek lazım; ateş yakmak ile bulaşık yıkamak aynı değildir. Ateşi ben de yakarım. Bu konuda seni haklı bulmuyorum. Geneline baktığımızda Mert'in kışkırtıcı tavırları olduğunu düşünüyorum. Batuhan'ı da bir daha herhangi bir yarışmacıya fiziki müdahalede bulunmaması konusunda uyarıyoruz."

Survivorda dokunulmazlığı kaybeden takım belli oldu Yarış sonrası adada kavga çıktı

SON ELENEN İSİM BERNA OLMUŞTU
All Star'da son olarak Mert ve Barış'ın ardından üçüncü ve dördüncü eleme adayları Evrim ile Berna seçilmişti. Son eleme adayı da Parviz'in seçimiyle Adem olarak belirlenmişti. Acun Ilıcalı, en az SMS oyuna sahip olarak Survivor'a veda eden ismi açıklamıştı. Yapılan oylama sonucu adaya veda eden en son isim Berna Keklikler olmuştu.

ACUN ILICALI'DAN AÇIKLAMA
Acun Ilıcalı, "Berna yarışmaya katılmak istediğinde 'Yapabilir misin?' diye sormuştuk. Çok renk kattın. Eleme zamanı. Bundan sonraki hayatında başarılar diliyorum. İleride güzel günler seni bulur" demişti. 

Haberin Devamı

ELEME ADAYI BELLİ OLDU
Survivor'ın 18 Mart Cuma akşamı yayınlanan bölümünde, ünlüler takımında eleme adayı için isimler yazıldı. Barış Murat Yağcı'ya göre daha çok oy alan oyuncu Mert Öcal, haftanın ilk eleme adayı oldu.

Survivorda dokunulmazlığı kaybeden takım belli oldu Yarış sonrası adada kavga çıktı