Cadde Survivor'da olaylı konsey! Ogeday: Kız arkadaşımın avukatı değilim

Survivor'da olaylı konsey! Ogeday: Kız arkadaşımın avukatı değilim

26.04.2022 - 08:24 | Son Güncellenme:

Survivor eleme heyecanı yeni haftada da devam ediyor. Ünlüler ve gönüllüler takımı, haftanın son dokunulmazlığında karşı karşıya geldi.Dokunulmazlık oyununu kazanan aynı zamanda ödülü de almış oldu. İki takım, gücün ön planda olduğu parkurda ter döktü. Konseye, Ogeday ve ünlüler takımı arasındaki gerginlik damga vurdu. Yeni bölüm fragmanında ise Masterchef’in sevilen jüri üyesi Danilo Zanna’nın Survivor’a konuk olduğu görülüyor.

Survivorda olaylı konsey Ogeday: Kız arkadaşımın avukatı değilim

Survivor All Star'da dün akşam dokunulmazlık ve ödül mücadelesi gerçekleşti. Kırmızı ve mavi takım, hem büyük ödül hem de dokunulmazlık için kıran kırana yarıştı. Son eleme adayının belirlendiği ada konseyinde bir isim daha potaya girmiş oldu. Ünlüler ve gönüllüler takımı yokluk adasına gitmemek, bir isme daha veda etmemek için son enerjileri ile parkurda yarıştı. İşte, Survivor'da yaşananlar...

Haberin Devamı

SURVİVOR'DA DÖRDÜNCÜ DOKUNULMAZLIĞI KİM KAZANDI?

TV8 ekranlarında izleyici karşısına çıkan Survivor All Star'da haftanın dördüncü ve son dokunulmazlık yarışı yapıldı. İki takım da kazanmak için parkura çıktı. Kazanan kusursuz bir akşam yemeği yiyebildi. Yemekte; kaşarlı domates çorbası, sebzeli etli güveç, pirinç pilavı, yoğurt vardı. Kazanan yarışmacılar, yemekten önce oyun alanından helikopterle iki spor aracın beklediği alana gitti. 

Tatlı olarak da yarışmacılar bir dondurma fabrikasına gitti. Bu dondurma fabrikasını diğerlerinden ayıran özellik ise, her birinde özel dondurmaların üretildiği renkli odaların olması. Akabinde de takım, lüks bir otelde geceyi geçirdi.

Oyunun kadınlar mücadelesini gönüllüler kazandı. Erkekler yarışını da gönüllüler elde etti ve dokunulmazlık ile ödül de gönüllüler takımının oldu.

Survivorda olaylı konsey Ogeday: Kız arkadaşımın avukatı değilim

Haberin Devamı

SURVİVOR ELEME ADAYLARI

Survivor'da ünlüler takımından Barış ve Gökhan gönüllülerden ise Evrim eleme adayı olmuştu. Ünlüler takımından Batuhan ile Sude dokunulmaz oldu. Ayşe dördüncü aday olarak potaya girdi.

Survivorda olaylı konsey Ogeday: Kız arkadaşımın avukatı değilim

OGEDAY'DAN ÜNLÜLERE: 'MÜCADELE ETMEDİNİZ!'

Oyun alanında Ogeday; "Karşı takımda net şekilde mücadele etmeyenler vardı. Çünkü nasılsa Sude'yi yazarız mantığı vardı" dedi.

Survivorda olaylı konsey Ogeday: Kız arkadaşımın avukatı değilim

Bu sözlerine karşılık ise Batuhan;" Haddini bil sen bizim takıma karışamazsın" sözlerini kullandı. Olay, ada konseyinde de devam etti.

"SEN ACUN ABİ MİSİN?"

Ogeday'ın oyun alanındaki olayı değerlendirmesinin ardından Batuhan; "Sen Acun abi misin karşı takımdan bizi yorumluyorsun. Yorumlamak istiyorsan Panorama'ya katıl git oraya otur'' ifadelerini kullandı. 

"NİYE BİLEREK OYUN KAYBEDEYİM?"

Adem, ''Ogeday'ın yaptığı densizlik. Benim parmaklarım hiçbir zaman iyi değildi pençe gücüm yok. Ben niye bilerek oyun kaybedeyim ki. Ben size zaten kaybetmek istemem. Sude'yi yazmak isteseydik zaten çoktan yokluk adasına gönderirdik. Ayrıca bu kızın özel hayatını ayaklar altına alıp dile getiren de sendin.' sözlerine ise Sude; "Adem bu konuları açmanı istememiştim. Hiç açılmamalıydı" dedi.

Survivorda olaylı konsey Ogeday: Kız arkadaşımın avukatı değilim

"KIZ ARKADAŞI NİSA'YA SAHİP ÇIKMAZKEN..."

Haberin Devamı

Ogeday'ın eleştirisine Merve'de tepki gösterdi ve "Ogeday, burada kız arkadaşı Nisa'ya sahip çıkmazken, burada birçok olaylar yaşanırken, hiçbir sefer yanında olmazken benim buradaki mücadelemi sorgulayamazsın" şeklinde konuştu.

Survivorda olaylı konsey Ogeday: Kız arkadaşımın avukatı değilim

"AVUKATI DEĞİLİM"

Ogeday ise "Ben kız arkadaşımın avukatı değilim. Sizde birine laf geldi hepiniz cevap veriyorsunuz ama bizde öyle sistem yok. Bizde insanlar karşılıklı medeni bir şekilde konuşabilir sorunlarını halledebilir" dedi. 

YENİ BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI

Bu akşam ekranda olacak bölümde Danilo şef yarışmacılara yemek sürprizi yapacak. Ödül oyununda yarışmacıların yiyeceği yemekleri Danilo Zanna hazırlayacak. Masterchef’in sevilen jüri üyesini karşılarında görünce büyük sevinç yaşayacak olan yarışmacılar ödülü kazanabilmek için büyük mücadele verecek.

Survivorda olaylı konsey Ogeday: Kız arkadaşımın avukatı değilim