Cadde Tamer Karadağlı-Iraz Yıldız aşkında mutsuz son!

Tamer Karadağlı-Iraz Yıldız aşkında mutsuz son!

22.03.2022 - 10:55 | Son Güncellenme:

Bir döneme damga vuran aile ve durum komedisi türündeki 'Çocuklar Duymasın' dizisinde canlandırdığı 'Haluk' karakteriyle hafızalarda yer edinen Tamer Karadağlı (55) ile 15 aydır aşk yaşadığı piyanist Iraz Yıldız'ın (25) yollarını ayırdığı iddia edildi.

Tamer Karadağlı-Iraz Yıldız aşkında mutsuz son

Tamer Karadağlı, 2002 yılında nikah masasına oturduğu meslektaşı Arzu Balkan'dan 2007'de boşanmıştı. 2006'da Zeyno adını verdikleri çocukları dünyaya gelen eski eşler, ayrılık sonrası dost kalmayı başarmıştı.

Haberin Devamı

Son olarak 2021'de final yapan 'Savaşçı' dizisinde 'Albay Oktay Göktürk' karakterini canlandıran Karadağlı, Mayıs 2021'de kendisinden 30 yaş küçük piyanist Iraz Yıldız ile sürpriz bir aşka yelken açmıştı.

"ADINI ÇOK DUYACAKSINIZ"
Aşk haberleri çıkmadan önce Iraz Yıldız ile çektirdiği bir fotoğrafı paylaşan oyuncu, "Geleceğin starı Iraz Yıldız'la Antalya'da çok güldük. Müthiş bir yetenek. Adını çok duyacaksınız" mesajını yazmıştı.

"KİMSENİN HADDİ DEĞİL"
55 yaşındaki oyuncu, sevgilisiyle arasındaki yaş farkını eleştirenlere, “Aşkta yaş farkı olmaz. Karışmak kimsenin haddi değil! Kimin ne söylediğine bakıp hareket edecek değilim" yanıtını vermişti.

Tamer Karadağlı-Iraz Yıldız aşkında mutsuz son

SAVCILIĞA BAŞVURU
Zaman zaman birlikte verdikleri pozları yayınlayan ikili, sosyal medyada eleştiri yağmuruna tutulduklarını; sinkaflı küfürlerle hakarete uğradıklarını belirterek birden fazla kullanıcıdan şikayetçi olmuştu.

Haberin Devamı

Şikayet dilekçesinde; çiftin özel hayatlarının gizliliğinin ihlal edildiği, hakaret içerikli yorumlar nedeniyle aşağılanarak küçük düşürüldükleri ifade edilmişti. Savcılık olayla ilgili soruşturma başlatmıştı.

Tamer Karadağlı-Iraz Yıldız aşkında mutsuz son

AŞK BİTTİ, FOTOĞRAFLAR SİLİNDİ!
Mayıs 201'de tatil sezonunu Bodrum'da açan ve gün boyunca plajın kenarında oturup, denize girmeyen ikilinin mutluluğu mazide kaldı. Ünlü çiftin ayrılık kararı aldığı konuşuluyor.

Tamer Karadağlı ve Iraz Yıldız'ın, yaşadıkları fikir "ayrılıkları nedeniyle birlikteliklerini noktaladığı iddia edildi. İkilinin sosyal medyada birlikte yer aldığı fotoğrafları silmesi ve takipleşmeyi de bırakması, söz konusu dedikoduları güçlendirdi.