Cadde Tecavüz sırası Hülya Avşar'da

Tecavüz sırası Hülya Avşar'da

09.12.2010 - 09:17 | Son Güncellenme:

Çok tartışılan dizi ve filmlere yenisi ekleniyor.

Tecavüz sırası Hülya Avşarda

Tecavüz sırası Hülya Avşarda

72. Koğuş'ta mahkum Fatma'yı canlandıracak olan Hülya Avşar, filmde iki kez tecavüze uğrayacak. Avşar kızı, yıllar önce de 'Fatmagül'ün Suçu Ne' filmindeki cesur sahnesiyle çok konuşulmuştu 1986 yılında çekilen 'Fatmagül'ün Suçu Ne?' filmindeki tecavüz sahnesiyle çok konuşulan Hülyar Avşar, şu sıralar çekimleri devam eden 72. Koğuş filmindeki rolüyle adından yine söz ettirecek. Yıllar önce 'Berlin in Berlin' filmlerindeki cesur sahneleriyle de akıllarda yer eden Avşar, bu filmde iki kez tecavüze uğrayacak.

CEZAEVİNDE DE BAŞI DERDE GİRECEK 1940'lı yıllarda geçen filmde Fatma karakterini canlandıran Avşar, kendisine tecavüz eden eniştesini bıçaklayarak öldürecek ve hapse düşecek. Cezaevine düştükten sonra da başı beladan kurtulmayacak olan Avşar, bu sefer de çamaşırlarını yıkadığı mahkumların gazabına uğrayacak ve kollarından asılarak tecavüze uğrayacak. Tecavüz sahnelerinin çekimleriyse eski Sümerbank Fabrikası'nda kurulan platodaki koğuş odasında gerçekleşecek. Yapımcılığını Yavuz Bingöl ve Kerem Alışık'ın sahip olduğu Sasin Prodüksiyon'un üstlendiği filmde Bingöl ve Alışık aynı zamanda başrolde oynuyor. Ayrıca, Songül Öden, Civan Canova, Ayça Damgacı, Bülent Şakrak ve Volga Sorgu da filmde yer alıyor.

'Sanat için de olsa karşıyız' Son günlerin tartışmalı konusu tecavüz sahnelerine birçok oyuncu da sıcak bakmıyor. İddialara göre, Fahriye Evcen yeniden çekilecek olan 'İffet' filmindeki rolü bu sahne nedeniyle reddetti. Bunun yanında, 'Büyü' filminde Ece Uslu, İffet'te Müjde Ar, 'Pars Kiraz Operasyonu'nda Duygu Şen tecavüz sahnelerinde rol aldı. Avşar da yıllar önce çekilen 'Fatmagül'ün Suçu Ne' filminde tecavüze uğramıştı.

Haberin Devamı

HÜLYA AVŞAR BU SAHNE İLE OLAY YARATMIŞTI: