Cadde Tuğba Özay ve Ebru Polat birbirlerine girdiler

Tuğba Özay ve Ebru Polat birbirlerine girdiler

29.12.2014 - 08:55 | Son Güncellenme:

Aynı mekanda sahne alan ünlü isimler Tuğba Özay ve Ebru Polat saç saça yumruk yumruğa birbirine girdiler. Kavga eden güzelleri görevliler güçlükle ayırdı. Peki Tuğba Özay ve Ebru Polat kimdir? neden birbirlerine girdiler? İşte o ayrıntılar...

Tuğba Özay ve Ebru Polat birbirlerine girdiler

Sahnelerin iki güzeli ebru polat ve Tuğba Özay, önceki gün birbirine girdi. Maslak'ta XLarge isimli mekanda sahne alan ikilinin kavgası güçlükle önlendi. Aynı gün mekanda sahne alan şarkıcılardan sahneye ilk çıkan isim Tuğba Özay oldu.

Haberin Devamı

Konsere geç kalan Özay, 02.00'de hayranlarıyla buluşunca Ebru Polat'ın sahnesi de ilerleyen saatlere sarktı. 1 saat performans sergileyip kulise geçen Özay'dan sonra sahne sırası gelen Ebru Polat, mekanın boşalmaya başladığını görünce çıldırdı.

"MÜŞTERİYİ KAÇIRDIN"

TEPKİSİ Ebru Polat, kuliste gördüğü Tuğba Özay'a "Senin yüzünden müşteri kalmadı. O muhteşem sesinle mekanı boşalttın" diye isyan edince ikili birbirine girdi. Saç saça yumruk yumruğa kavgaya tutuşan iki güzel şarkıcıyı mekanın görevlileri güçlükle ayırdı. Ebru Polat da saat 03.30'da çıktığı sahneden yarım saat sonra inerek evinin yolunu tuttu.

Tuğba Özay kimdir?

Tuğba Özay 10 Şubat 1978 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. Babası, ödüller kazanmış bir ders kitapları yazarı ve aynı zamanda şair İlhan Özay ve annesi bir öğretmendir. Ortaöğrenimini ve lise eğitimini Fenerbahçe Lisesi'nde gördü. Haliç Üniversitesi Konservatuvarı Tiyatro Bölümü'ne kayıt oldu. Mankenliğe 1994'de bir Vakko defilesi ile başladı. 1995'de Miss Model of Turkey seçildi, ardından Miss Model of the World yarışmasında ikinci oldu. Aynı yarışmada en iyi vücutlu model ödülünü de aldı. 1996'da Paris'te modellik kariyerine başladı. Aynı yıl Avrupa Yılın Manken-Modeli seçildi. 14 yıllık meslek hayatında 200 üzeri odül kazandı. Yelkencilik ve yüzme sporları dallarına birincilikleri olan Tuğba Özay Fenerbahçe voleybol as takımında 5 yıl profesyonel olarak forma giydi. Özay bir çok Tv dizisi ve filmde rol almış, Ferhan Şensoy ve Abdullah Şahin tiyatrolarında oyunlarında başrol ve yanyol olmak üzeri bir çok rol oynamıştır.

Ebru Polat kimdir?

2007 yılında piyasaya sürdüğü Çetin Ceviz adlı albümü ile ünlü olan Türk pop müziği sanatçısı. Çetin Cevizi takiben 2008 yılında Çok Geç ve 2009 yılında Kalp Ayazı albümlerini çıkartan Polat, Sezen Aksu’nun şarkılarına getirdiği yeni yorumlarla tanınmaktadır.

Ebru Polat, 1 Haziran 1983 tarihinde, İzmir’de dünyaya geldi. Doğum adı Filiz Sarıkaya’ydı. Son derece hiperaktif bir çocuk olan Polat, genç yaşlarda bale eğitimi aldı. Müzikle ilkokul korosunda tanışan genç sanatçı, eğitim hayatınının doğrultusunu müzikten farklı bir alana çevirerek hukuk okumaya karar verdi.

Doğu Akdeniz Üniversitesii Hukuk Fakültesi’nde eğitimini başarıyla tamamlayan Polat, bir süre avukat olarak görev yaptı. Eğitim kariyerine devam etmek için psikoloji bölümünde master yapacağı sırada hayatını tamamen değiştirecek bir karar alarak okulunu ve işini ardında bırakarak yönünü müziğe çevirdi.

Kariyea karar verdikten sonra Londra’ya giden Polat, bu şehirde bulunan sanat akademisi Royal Akademi’de müzik eğitimi aldı. Türkiye’ye döndükten sonra ilk albümü olan Çetin Ceviz’i piyasaya çıkartan Polat, albümüyle beraber müziği kadar güzel fiziği ile de dikkatleri üzerine topladı.

Çetin Ceviz adlı çalışmasından sonra Çok Geç albümü ile sevenleri ile buluşan Polat, son olarak 2009 yılında Kalp Ayazı adlı albümünü çıkarttı. Albümlerinde Sezen Aksu bestelerini kullanmayı tercih eden Polat, sanatçının eski şarkılarına kattığı özgün yorumla dikkatleri çekti. Gene bir Sezen Aksu bestesi olan Seni Yerler’e çektiği klip çok beğenilen genç sanatçıya hayranları Seni Yerler Ebru lakabını taktı.

Yazarlar