Cadde 'Üç Kız Kardeş'te Türkan ve Somer yeniden aile olabilecek mi?

'Üç Kız Kardeş'te Türkan ve Somer yeniden aile olabilecek mi?

20.12.2023 - 07:46 | Son Güncellenme:

İclal Aydın'ın aynı isimli romanından uyarlanan 'Üç Kız Kardeş' dizisi, her salı akşamı Kanal D ekranlarında seyirciyle buluşuyor. Dizinin 67'nci bölümünde Rüçhan, geçmişinin faturasını Türkan’a kesmeye çalışırken, kendisi için oldukça acı dolu anların yaşanmasına neden oluyor ve intiharın eşiğine geliyor.

Özgü Kaya, Berker Güven, İclal Aydın, Veda Yurtsever, Reha Özcan ve Nazlı Senem Ünal gibi başarılı oyuncuların rol aldığı Üç Kız Kardeş son bölüm yine seyirciyi ekran başına kilitlemeyi başardı.

Haberin Devamı

Sevilen dizide Reha Özcan, Berker Güven, Özgü Kaya, Almila Ada, Melisa Berberoğlu, Veda Yurtsever, Tayfun Eraslan, Benian Dönmez, Nazlı Senem Ünal, Murat Çidamlı, Vural Şahanoğlu, Hakan Atalay, Emre Kıvılcım, Eren Ören, Merve Şen, Zuhal Acar, Ayça İnci, Güldestan Yüce gibi birbirinden başarılı isimler rol alıyor.

'ÜÇ KIZ KARDEŞ' SON BÖLÜM

 SOMER TÜRKAN’I RÜÇHAN’DAN KORUMAYA KARARLI

Yeni bölümde Rüçhan’ın, Türkan’a oynadığı oyunun farkına varan Somer Türkan’ı Rüçhan’dan korumaya kararlıdır. Türkan ise tehlikenin farkında bile değildir. Özer Rüçhan’la bu oyuna devam etmemesi için konuşsa da bir işe yaramaz. Rüçhan gerçeklerle yüzleşince adeta yıkılır. Türkan, Rüçhan'ın öfkesinden ne yapacağını bilemez.

Üç Kız Kardeşte Türkan ve Somer yeniden aile olabilecek mi

Haberin Devamı

TÜRKAN, ARTIK SOMER'İN KORUMASINDA!- İZLEMEK İÇİN TIKLA

Rüçhan geçmişinin faturasını Türkan’a kesmeye çalışırken, beklenmedik bir sonla karşı karşıya kalır. Somer, Türkan'a yaşattıkları için annesine karşı büyük öfke besler. Rüçhan, geçmişin acılarıyla çırpınırken oğlunun ağır sözleriyle karşı karşıyadır.

RÜÇHAN, İNTİHAR EDECEK Mİ? - İZLEMEK İÇİN TIKLA

"YENİDEN AİLE OLMAYI ÇOK İSTERİM"

Türkan'ın yaşadığı her şeyin ardında Rüçhan'ın olduğunun ortaya çıkmasıyla Somer ve Türkan'ın arasındaki mesafe kalkar. "Yeniden aile olmayı çok isterim" diyen Somer, geceyi kızı Defne ve Türkan ile geçirir.

Üç Kız Kardeşte Türkan ve Somer yeniden aile olabilecek mi

Dizinin final sahnesinde;

Somer'le birlikte babasının evine akşam yemeğine gitmeye hazırlanan Türkan, son anda kararından vazgeçer. Eve döndüğünde Rüçhan'ı odasında siyah elbiseyle bulan Türkan, olup biteni anlamaya çalışsa da kapılar yüzüne kapanır.

Üç Kız Kardeşte Türkan ve Somer yeniden aile olabilecek mi

Rüçhan geçmişinin faturasını Türkan’a kesmeye çalışırken, kendisi için oldukça acı dolu anların yaşanmasına neden olur ve intiharın eşiğine gelir.

Üç Kız Kardeşte Türkan ve Somer yeniden aile olabilecek mi

Üç Kız Kardeş yeni bölümleriyle salı akşamı 20.00'da Kanal D'de!