Cadde Ünlü şarkıcı makyajsız yakalandı! 'Yeni uyandım, daha fazla çekmeyin'

Ünlü şarkıcı makyajsız yakalandı! 'Yeni uyandım, daha fazla çekmeyin'

23.12.2023 - 07:05 | Son Güncellenme:

'Aşkın Yalanmış', 'Yarabbi Şükür' ve 'Depresyondayım' gibi şarkılara imza atan ünlü şarkıcı Göksel, önceki gün sabahın erken saatlerinde Nişantaşı'nda objektiflere takıldı. Makyajsız haliyle dikkat çeken Göksel, gazetecileri görünce şaşkınlığı gizleyemeyerek; görüntü alınmamasını rica etti.

Ünlü şarkıcı makyajsız yakalandı Yeni uyandım, daha fazla çekmeyin

Türk pop müziğinin en güçlü kadın temsilcilerinden Göksel, 19 Nisan'da Harbiye Cemil Topuzlu Açık Hava Sahnesi'nde anlamlı bir amaç için binlerce seveniyle buluşmuştu.

Haberin Devamı

Konserden elde edeceği tüm geliri İstanbul Vakfı aracılığıyla 6 Şubat'ta yaşanan depremden etkilenen bölgelerdeki kız çocuklarının eğitimi için kullanılmak üzere bağışlayan Göksel, dinleyicilerine şöyle seslenmişti:

İlk defa bir bahar mevsiminde Harbiye’de çok kıymetli bir amaç için sahnedeyim. Bana enerjinizi gönderin.

Ünlü şarkıcı makyajsız yakalandı Yeni uyandım, daha fazla çekmeyin

MAKYAJSIZ HALİ DİKKAT ÇEKTİ

52 yaşındaki şarkıcı, son olarak önceki gün sabahın erken saatlerinde Nişantaşı'nda görüntülendi. Şapkalı poları ile başını kapatan ve spor giyimiyle Nişantaşı sokaklarında yürüyen şarkıcı makyajsız haliyle dikkat çekti.

Ünlü şarkıcı makyajsız yakalandı Yeni uyandım, daha fazla çekmeyin

Kendisini görüntüleyen gazetecilere, "Bu saatte burada ne işiniz var ya!" diyerek şaşkınlığını gizleyemeyen şarkıcı, şöyle konuştu:

Arkadaşlar daha yeni uyandım, uyanır uyanmaz beni görüntülediniz resmen, spora gidiyorum. Daha fazla çekmeyin çok da uygun değilim.

Ünlü şarkıcı makyajsız yakalandı Yeni uyandım, daha fazla çekmeyin

"HER ŞEY PARA DEĞİL BENİM İÇİN"

Yılbaşında sahnede olmayacağını söyleyen ünlü isim, "Yılbaşını ailemle birlikte geçireceğim. Bu sene böyle bir karar aldım. Her şey sahnede olmak ya da para değil benim için. Sevdiklerim daha önemli" açıklamasında bulundu.