Cadde 'Veda Mektubu'nda gerilim yükseldi! Alanur, Hatice’nin teklifini kabul edecek mi?

'Veda Mektubu'nda gerilim yükseldi! Alanur, Hatice’nin teklifini kabul edecek mi?

17.04.2023 - 23:25 | Son Güncellenme:

Yapımını Most Production, yapımcılığını Gül Oğuz’un üstlendiği; başrollerinde Nurgül Yeşilçay, Selim Bayraktar, Rabia Soytürk, Emre Kıvılcım ve Bennu Yıldırımlar’ın yer aldığı Kanal D'nin ilgiyle izlenen dizisi 'Veda Mektubu', heyecan dolu yeni bölümüyle ekranlara geldi. İşte 'Veda Mektubu'nun 8'inci bölüm özeti ve 9'uncu bölüm fragmanı...

Selin CEYLAN / Milliyet.com.tr
Kanal D'nin sevilen dizisi 'Veda Mektubu'nun yeni bölümünde; beklenen yüzleşmeden sonra Seher de, Alanur da tüm içindekileri döktü ve artık kılıçlar çekildi. Seher, Alanur’un yanından büyük bir huzursuzlukla eve döndü. Onu kapıda Mehmet karşıladı. Olanları anlamaya çalışsa da, Seher sadece isyan etti ve odasına geçti. Mehmet’e bildiklerini söyleyemediği Aslı çok kötü hissediyordu. Mehmet, annesindeki farklılığın sebebini anlamaya çalıştı. Ama hiçbir şey bulamadı.

Haberin Devamı

ALANUR VE SEHER ARASINDA BÜYÜK SAVAŞ BAŞLADI / İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

Hatice, babası Nevzat’ın her şeyi bildiğini biliyordu. Babasının ağzını arasa da, Nevzat’tan bir şey öğrenemedi. Aslı, çok strese girdiği için her zamanki gibi ateşlendi. Tam o sırada Seher, Aslı ile konuşmaya geldi. Her şeyi başından beri bildiğini ve annesinin onunla alay ettiğini izlediğini söyleyerek; "Eğer Mehmet bunları öğrenirse ne eşini ne de babasını affeder" dedi.

'VEDA MEKTUBU' SON BÖLÜM

Bunun üzerine Alanur, Aslı’nın hasta olduğunu öğrenince ilaçlarını alıp hemen konağa gitti. Aslı’ya konuşup ittifak sağlayan Seher, Aslı’ya çay getirdi. Annesinin içeri girmesiyle tansiyon yine yükseldi. Aslı, Seher’in yanında durarak annesini evden kovmaktan beter etti. İlaçlarını getirdim diyen Alanur’a, "Seher anne bana çok iyi bakıyor" demesiyle Alanur çılgına döndü. "Sen bu kadının masum yüzüne inanma, bu maskenin altında sinsi biri var. Tamam demek öyle, bundan sonra ‘Seher annen’ sana baksın" dedi.

Haberin Devamı

ASLI STRESE DAYANAMADI! / İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

Seher’in Aslı’ya olan davranışlarının değişmesi, Hatice’yi kinlendirdi. Olayları, kendine yapılanları iyice kafasına taktı. Evdeki olaylardan sonra Alanur, Ziya’nın iş yerine gitti. Nevzat’la kapıda tartıştılar. Mehmet, yaşananları anlamaya çalıştı; Alanur’a "Siz tam olarak ne istiyorsunuz?" diye sordu. Tam o sırada Ziya geldi. Seher’in hepsiyle oyun oynadığını söyledi. "Senin karın melek, ben cadaloz öyle mi?" dedi.

Veda Mektubunda gerilim yükseldi Alanur, Hatice’nin teklifini kabul edecek mi

Nevzat kapıda Alanur’a, "Sen utanmıyor musun evli bir adamın peşinden koşmaya? Al kızını da çekin gidin" dedi. Alanur, "Hadsiz! Konuşmalarına dikkat et! Ablanın düzeni bozulursa seninki de bozulur değil mi?" dedi. Ve her şeyi ortaya çıkaracağını yemin ederek çekip gitti.

"KALBİNDE O KADINA KARŞI BİR ŞEY VAR MI?" / İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

Aslı’nın hasta olduğunu öğrenen Mehmet, koşarak eve geldi. Ev meselesini hızlandıracağını, başka şekilde rahatlayamayacaklarını söyledi. Alanur’un fuları elinde, kocasının çalışma odasında Ziya’yı bekledi Seher. Ziya içeri girdiğinde "Şimdi konuşabiliriz" dedi. Seher, "Onu çok mu sevdin? Kalbinde yeri var mı?" diye sordu. Ve net cevap bekledi. Ziya, "Kalbimde yeri yok! Oldu mu?" dedi. Seher, "Fuları çöpe atacağım sakıncası var mı?" diye sordu. Ziya, "Çok özür dilerim Seher, seni kırmak istemezdim"’ dedi. Seher ise "Bu kadın ailemizi dağıtmak istiyor, buna izin verirsen sana hakkımı helal etmem" cevabını verdi.

Haberin Devamı

Veda Mektubunda gerilim yükseldi Alanur, Hatice’nin teklifini kabul edecek mi

Mehmet, eşini alıp taşınacakları evi bir güzel hazırlayarak ona akşam yemeği yaptı. Biraz da olsa evden uzaklaşmak onlara iyi geldi. Aslı, omuzlarında yük taşıyor gibi çok üzgündü. Seher, Hatice ve annesiyle gördüklerini ciddiye almasın diye konuşmak istedi ama ters tepki gördü. Hatice, çok kinlenmişti. Mehmet ve Aslı ilk defa evlerinde kaldılar.

ASLI, MEHMET'İN ARKADAŞLARINA SİNİRLENDİ / İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

Aslı ile Seher dışardayken, Hatice bir şeyler bulma ümidiyle Ziya’nın odasını karıştırırken yakalandı. Bir yalan söyleyip çıktı hemen. Mehmet’le Aslı, Mehmet’in arkadaşı Mahmut’a iftara yemeğine gitti. Arkadaşlarının eşlerinin konuşmalarından rahatsız olan Aslı, Mehmet’in yanına gitti. O sırada Mahmut, Aslı’nın sosyal medyasından konu açtı. Görüşmeyi ayarlayan Seher ve Nevzat, huzursuzlandıklarını öğrendikçe iyice keyiften dört köşe oldular.

Haberin Devamı

ALANUR'U ÇATLATMA OPERASYONU / İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

Mehmet ve Aslı’nın ilişkisine fitne tohumları ekildi. Mehmet, arkadaşlarının tavırlarını ne kadar doğru bulmasa da, Aslı’nın tepkilerinin de doğru olmadığını söyledi. Aslı sinirlendi ve arabadan indi. Ardından ikili sahile geçip uzandılar ve hemen sakinleştiler. Seher kavga ederek eve girmelerini beklerken, Aslı ve Mehmet kahkahalarla içeri girdi.

Veda Mektubunda gerilim yükseldi Alanur, Hatice’nin teklifini kabul edecek mi

Beste, sabah erkenden Aslı’nın yanına geldi ve Hakan yüzünden girdiği sıkıntıyı anlattı. Borcun bir bölümünü kapattığını ama 450 bin TL açığı olduğunu söyledi. Aslı, düğündeki takıları rehin bırakmayı teklif etti. Seher, Nevzat’ı peşlerine taktı ve düğün takılarını neden sattıklarını araştırmasını istedi. Beste’nin ofisinde Aslı’yı gören Alanur, "Buraya geldim ama Seher annen kızmasın?" diye takıldı. Aslı çıkmak isteyince de, "Tabii çık Seher annen merak eder" dedi.

Haberin Devamı

BESTE'NİN BORÇ TALEBİ ASLI'NIN BAŞINI BELAYA SOKTU! / İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

Mina’nın sıkı yönetimi devam ederken, Alanur’un aldığı telefonu Seher yakaladı. Aslı’nın takıları rehin bıraktığını bilen Seher, akşam yemekte düğünde takılan altınları bankaya götürmeyi teklif etti. Aslı hiçbir şey diyemedi. Seher, "İçinde aile yadigarı şeyler var, torunlarıma kalsın istediğim şeyler" dedi. Aslı iyice gerildi.

Sabah Mehmet ve Seher çıkarken altınları getirmesini istedi Aslı’dan. Hatice, bu şahit olduklarından sonra iyice kinlendi. Sabah erkenden soluğu Alanur’un yanında aldı.

HATİCE'DEN ALANUR'A SÜRPRİZ TEKLİF / İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

Alanur’a yardım etmek istediğini söyledi. Alanur, onu Seher’in gönderdiğini zannedip Hatice’yi kovdu. Hatice'nin, "Burada olduğumdan kimsenin haberi yok. Mektup meselesini bildiğimden de. Halamın mektupları yazdığını ispatlayabilirim!" demesiyle Alanur şoke oldu.

'Veda Mektubu', yeni bölümleriyle her Pazartesi saat 20.00'de Kanal D'de...