Cadde Vedat Milor: Bana tövbemi bozdurmayın!

Vedat Milor: Bana tövbemi bozdurmayın!

16.12.2022 - 12:51 | Son Güncellenme:

Sosyal medya paylaşımları ile adından sıkça söz ettirmeyi başaran Vedat Milor, son olarak Fransa'nın başkenti Paris'te çekilen, gençlik yıllarına ait bir fotoğrafı takipçilerinin beğenisine sundu. 67 yaşındaki ünlü yemek eleştirmenine yorum yağdı. Troll hesaplara tepki gösteren Milor, 'Kabadayı Vedat' vurgusuyla da dikkat çekti.

Vedat Milor: Bana tövbemi bozdurmayın

Vedat Milor, 520 bin takipçisinin bukunduğu Instagram hesabından gençlik fotoğrafını yayınladı ve "Paris yıllarım. Kabadayı Vedat olarak bilindiğim ve ortalığın tozunu attırdığım zamanlar" mesajını yazdı.

Haberin Devamı

"TROLLER BENİ YILDIRMAYA ÇALIŞIYOR"

Aynı kareyi Twitter hesabından da paylaşmayı ihmal etmeyen Vedat Milor, bu kez esprili bir dille takipçilerine meydan okudu.

Bazı troll arkadaşların nazik yaklaşımlarımdan cesaret alıp, bir iki gündür beni yıldırmaya çalıştığını görüyorum. Onlara gençlik yıllarımda Kabadayı Vedat diye çağrıldığımı hatırlatmak isterim. Bana tövbemi bozdurmayın lütfen.

Vedat Milor: Bana tövbemi bozdurmayın

"SAYIN MİLOR NE YAPIYORSUNUZ?"

Yaklaşık 50 bin beğeni alan poza; "Saçlar lens değilmiş demek ki", "Taxi Driver'dan değil mi bu sahne?", "Siz kısa pantolonla ekmek keserken, ben üç bin restorana racon kesiyordum - Laz Vedat", "Biz buraya yeni gelmedik, geri geldik", "Fransız sinema artistleri gibisiniz", "Sayın Milor ne yapıyorsunuz?", "Karizmanın hammaddesi Sicilyalı Milor" ve "Üstadım o dönemler karşınıza çıkmak cesaret istermiş" şeklinde yorumlar geldi.

"AMERİKA'DAKİ BERBERLERE GÜVENMİYORDUM"

Linda S. Milor ile evli olan ünlü gurme, sosyal medyada daha önce de 1988 yılında çekilen bu fotoğrafına yer vermiş, "Linda ile birlikteliğimizin ilk yılları. Hayır, saçlarımın uzunluğu rock tutkusundan değildi. O zamanlar Amerika’daki berberlere güvenmediğim için saçlarımı kestirmek için Türkiye seyahatlerini bekliyordum. Salgın nedeniyle saçlarım şu anda aynı uzunlukta" ifadelerini kullanmıştı.

Vedat Milor: Bana tövbemi bozdurmayın