Cadde Survivor Steven'in söylediği Wakanda forever ne demek? Wakanda nerede?

Survivor Steven'in söylediği Wakanda forever ne demek? Wakanda nerede?

09.06.2021 - 22:44 | Son Güncellenme:

Wakanda forever'ın anlamı ve Wakanda'nın olduğu yer merak edilen konular arasında yer alıyor.Survivor 2021 yarışmacılarında Steven Salam'ın söylediği Wakanda forever sözünün çeviri araştırılıyor. Peki Wakanda forever ne demek? Wakanda nerede?

Survivor Stevenin söylediği Wakanda forever ne demek Wakanda nerede

Steven Salam, Survivor 2021 yarışmacıları arasında yer alıyor. Steven'in Survivor'da oyun sonrası söylediği Wakanda forever ile ilgili detaylar araştırılmaya başlandı. Peki Wakanda forever ne demek, nerede? İşte ayrıntılar...

Haberin Devamı

WAKANDA FOREVER NE DEMEK, NERESİ?

Wakanda Forever kelimesi selamlama anlamına gelmektedir

Wakanda örünen bir hayali ülkedir Amerikalı çizgi roman tarafından yayınlanan Marvel Comics. Sahra altı Afrika'da bulunur ve süper kahraman Kara Panter'e ev sahipliği yapar. Wakanda ilk olarak Fantastic Four # 52'de (Temmuz 1966) göründü ve Stan Lee ve Jack Kirby tarafından yaratıldı.

STEVEN SALAM KİMDİR?

Demokratik Kongo Cumhuriyeti’nde dünyaya gelen Salam 2011 yılında Türkiye’ye geldi. Lise ve üniversite öğrenimini Türkiye’de tamamlayan Salam geçtiğimiz sene Manisa Celal Bayar Üniversitesi’nden mezun oldu. Spor bilimleri fakültesinde futbol antrenörlüğü okuyan Salam amatör olarak futbol da oynadı. Geçen sezon şampiyon olarak 1. Amatör Lig’den Süper Amatör Lig’e yükselen İzmir Karayollarıspor’da futbol oynayan Salam Survivor’da da şampiyonluk istediğini söylüyor.