Cadde 'Yargı' senaristi Sema Ergenekon: Emmy’de ödül alacağımızı biliyordum!

'Yargı' senaristi Sema Ergenekon: Emmy’de ödül alacağımızı biliyordum!

25.01.2024 - 09:32 | Son Güncellenme:

51. Uluslararası Emmy Ödülleri’nde 'Telenovela' kategorisinde ödül alan 'Yargı' dizisinin senaristi Sema Ergenekon, törene giderken ödülü alacaklarını hissettiğini söyledi.

Yargı senaristi Sema Ergenekon: Emmy’de ödül alacağımızı biliyordum

Kanal D'de üçüncü sezonuyla ekranlarda olan, başarısını Uluslararası Emmy Ödülü’yle taçlandıran Yargı'nın senaristi Sema Ergenekon, Milliyet Sanat’ın ocak sayısında Asu Maro’nun konuğu oldu. Ünlü senarist, dizinin kazandığı ödülleri ve hayatında yarattığı değişiklikleri, özel hayatına ve eşi Uğur Aslan’la ilişkisine dair soruları içtenlikle yanıtladı.

Haberin Devamı

"ÖDÜLE EKİPTE EN İNANAN BENDİM"

Uluslararası Emmy Ödülleri’nde ‘En İyi Telenovela’ ödülünü kazanacaklarını hissettiğini belirten Ergenekon, “Ben aday olurken de adaylığımızın kabul edileceğini biliyordum, ödül alacağımızı da biliyordum. O bir sezgi. İnanç hatta, sezgi de değil. Galiba ekipteki en inanan da bendim” dedi.

Yargı senaristi Sema Ergenekon: Emmy’de ödül alacağımızı biliyordum

"KANSERİ YAŞAMASAYDIM ÇOK ZOR BİR HAYATIM OLABİLİRDİ"

10 yıl önce kanser geçiren Sema Ergenekon, "Eskiden başkaları üzülmesin, ortam bozulmasın, ayıp olur gibi birtakım yüklerin ve prangaların içinde kalıyordum. Şimdi daha kendimi ve kendi duygumu seçebiliyorum. Yapamadıklarımda da kendimi affediyorum. Kendimle daha pozitif bir ilişkim var. Eğer öyle bir şey yaşamasaydım, şu an çok zor bir hayatım olabilirdi, mutsuz olabilirdim bence. En büyük değişikliği yönü kendime çevirerek yaptım" ifadelerini kullandı.

Yargı senaristi Sema Ergenekon: Emmy’de ödül alacağımızı biliyordum

Haberin Devamı

"UĞUR AKIL HOCAM, SEVDİĞİM ADAM"

Yargı’da rol alan eşi Uğur Aslan’la ilişkisine dair de konuşan Sema Ergenekon, “Çok öyle romantik bir çift değiliz. Daha gerçekçi ve hayatın içinde bir çiftiz. Bir defa çok iyi arkadaşız. Benim en yakın sırdaşım o. Her yaşadığım şeyi ona anlatırım, hikâyeleri ona sorarım. O bir tarafı ile akıl hocam, en yakın dostum, sevdiğim adam, çocuklarımın babası, o kadar çok kapsamlı bir tanımı var ki hayatımda, çok kıymetli. Ama en önemli şeyin evlilik içinde arkadaşlık olduğuna inanıyorum” şeklinde konuştu.

Yargı senaristi Sema Ergenekon: Emmy’de ödül alacağımızı biliyordum