Cadde 'Yargı'da Ilgaz ve Ceylin’in radikal kararı!

'Yargı'da Ilgaz ve Ceylin’in radikal kararı!

06.05.2022 - 10:47 | Son Güncellenme:

Kanal D’nin her pazar izleyenleri ekran başına kilitleyen dizisi 'Yargı'nın yeni bölümünden yürek burkan ikinci tanıtım yayınlandı. Ilgaz ve Ceylin’in boşanma kararına gelen tepkiler gözler önüne serilirken, Ilgaz ve Yekta arasındaki gerilim ise heyecanı artırıyor.

Sezonun en iddialı dizilerinden, Ay Yapım imzalı Yargı’nın yeni bölüm tanıtımında; Ilgaz (Kaan Urgancıoğlu) ve Ceylin (Pınar Deniz), aldıkları boşanma kararını resmiyete dökerken, haberi duyan herkes büyük bir şaşkınlık yaşıyor.

Haberin Devamı

"BU HİKAYEDE EN MASUN İKİNİZSİNİZ"

Ceylin’in kararını sorgulayan Aylin (Pınar Çağlar Gençtürk), "Bir karar vermişsiniz, üzerine söz söylemek olmaz ama sen onu seviyorsun. Tamam zor bir durum ama bu hikayede en masum ikinizsiniz" diyor.

Yargıda Ilgaz ve Ceylin’in radikal kararı

Eren Komiser (Uğur Aslan) ile konuşan Savcı Pars (Mehmet Yılmaz Ak) "Nasılı mı var arkadaş, adam resmen 'Bitti, ayrıldık' dedi. Ne bekliyordun ki?" ifadelerini kullanıyor. Bu sırada Gül'ün (Zeyno Eracar) "Ortada bir mezar var, iki kıyısında da bunlar" sözleri suyuluyor.

"SON BİR KEZ SARILABİLİR MİYİM?"

Ilgaz "Bizi sadece gerçek iyileştirecek" derken, Ceylin'in “Son bir kez sarılabilir miyim?” sorusu duygusal anlara sahne oluyor. Ilgaz’ın Yekta’yı (Uğur Polat) sert bir tavırla uyarması ise ikili arasında tansiyonun giderek yükseleceğinin sinyallerini veriyor.

Haberin Devamı

Yekta'nın "Bu mu abilik?" sözleri gerginliği arttırıyor. Savcı Pars'ın odasında Yekta'nın boğazına sarılan Ilgaz, "Haddini bil. Bundan sonra kardeşimden, ailemden, özellikle de Ceylin'den uzak duracaksın. Yeter!" diyor.

Yargıda Ilgaz ve Ceylin’in radikal kararı

Sema Ergenekon’un kaleminin Ali Bilgin’in rejisiyle buluştuğu Yargı dizisinin kadrosunda; Kaan Urgancıoğlu ve Pınar Deniz ile beraber Hüseyin Avni Danyal, Uğur Polat, Cezmi Baskın, Mehmet Yılmaz Ak, Zeyno Eracar, Uğur Aslan, Arda Anarat, Şükran Ovalı, Pınar Çağlar Gençtürk, Başak Gümülcinelioğlu, Nilgün Türksever, Onur Özaydın, Özlem Çakar Yalçınkaya, Beren Nur Karadiş, Zeynep Atılgan ve Merve Ateş yer alıyor.