Cadde Yeliz Yeşilmen pembe pompayla 'Barbie' akımına uydu!

Yeliz Yeşilmen pembe pompayla 'Barbie' akımına uydu!

27.07.2023 - 12:40 | Son Güncellenme:

Merve Boluğur, 'Barbie' akımına uyup çektiği fotoğrafı paylaşmış ve Yeliz Yeşilmen de oyuncuya yaptığı yorumla dikkat çekmişti. Boluğur'a "Ay hiç güleceğim yoktu, lütfen herkes denemesin" diyen Yeşilmen'in pembe pompayla 'Barbie' akımına uyması gündem oldu.

Yeliz Yeşilmen pembe pompayla Barbie akımına uydu

Greta Gerwig'in yönetmen koltuğunda oturduğu 'Barbie' filmi, gişenin zirvesine yerleşti. 'Barbie' yılın en iyi açılışı yapan filmi oldu. Hal böyle olunca Barbie akımı da dünyayı etkisi altına aldı.

Haberin Devamı

"MEYDANI ÇOK BOŞ BIRAKTIM"

Son olarak modaya Merve Boluğur uymuş ve pozlarını paylaşmıştı. Yeliz Yeşilmen oyuncuya "Ay hiç güleceğim yoktu. Lütfen herkes denemesin o ne beeee Barbie'nin halasının kızının görümcesinin kardeşi. Ay meydanı çok boş bıraktım" diyerek yorum yapmıştı.

Yeliz Yeşilmen pembe pompayla Barbie akımına uydu

"EV HANIMI BARBIE"

Yeliz Yeşilmen de sosyal medya hesabından modaya uyarak bir video yayınladı. Boluğur'u eleştiren Yeşilmen, "Veee biz de uyalım modaya. Ama temizlik Barbie, ev hanımı Barbie" yazdı.

Yeliz Yeşilmen pembe pompayla Barbie akımına uydu

"POMPAYLA TEMİZLİK YAPILDIĞINI İLK DEFA GÖRÜYORUZ"

Ünlü isim sosyal medyada gündem oldu. Yeşilmen'e gelen yorumlardan bazıları:

'Şaşırmış bu ya', 'Pompayla temizlik yapıldığını da ilk defa görüyoruz', 'Merve'ye bir sürü laf söyledikten sonra Barbie konseptin...'

Yeliz Yeşilmen pembe pompayla Barbie akımına uydu