Cadde Yıldız Çağrı Atiksoy'un karnı burnunda! 'Dünya güzeli'

Yıldız Çağrı Atiksoy'un karnı burnunda! 'Dünya güzeli'

12.03.2024 - 08:52 | Son Güncellenme:

Oyuncu çift Berk Oktay ile Yıldız Çağrı Atiksoy, iki yıllık ilişkinin ardından Eylül 2022'de hayatlarını birleştirmişti. Geçtiğimiz aylarda bebek beklediklerini duyuran ikiliden Atiksoy, karnı burnunda yeni pozlarını takipçileriyle paylaştı.

Yıldız Çağrı Atiksoyun karnı burnunda Dünya güzeli

2022'nin ilk aylarında evlilik yolunda ilk adımı atan Berk Oktay ile Yıldız Çağrı Atiksoy, 10 Eylül 2022'de Polonezköy'de düğün yapmış, bir gün de önce evlerinin bahçesinde nikâh masasına oturmuştu. İkili, ailelerinin ve yakın dostlarının katıldığı törenle mutluluğa 'evet' demişti.

Haberin Devamı

Güzel oyuncu, geçtiğimiz aylarda ise hakkında çıkan hamilelik haberlerini doğrulamış ve Instagram sayfasından yaptığı bir paylaşımla kız bebek beklediğini duyurmuştu.

Yıldız Çağrı Atiksoyun karnı burnunda Dünya güzeli

"SEMPATİK GEBELİK DENİLİYORMUŞ BUNA"

Daha önce gazetecilerin sorularını yanıtlayan ikiliden 41 yaşındaki Berk Oktay, gülerek şu ifadeleri kullanmıştı:

Hamilelik süreci beraber gidiyor aslında. Yıldız kilo almıyor, ben alıyorum. 7 kilo aldım ben. Tıpta da böyle bir şey varmış, çok fazla empati kuran erkeklerde olurmuş. 'Sempatik Gebelik' deniyormuş buna.

Yıldız Çağrı Atiksoyun karnı burnunda Dünya güzeli

KARNI BURNUNDA

İlk kez anne olmak için gün sayan 37 yaşındaki Yıldız Çağrı Atiksoy, hafta sonunu eşiyle birlikte Kırklareli'ndeki Longoz Ormanları’nda geçirdi.

Yıldız Çağrı Atiksoyun karnı burnunda Dünya güzeli

Ünlü isim, büyüyen karnıyla objektif karşısında geçerek poz verdi. Atiksoy, yeni karelerini 2.6 milyon takipçisi bulunan Instagram sayfasından yayınlamayı da ihmal etmedi.

Yıldız Çağrı Atiksoyun karnı burnunda Dünya güzeli

"SAĞLIKLA KUCAĞINIZA ALIN"

Oyuncunun, "Bir Longoz hikaye serisi. Doğa benim evim" notunu düştüğü gönderisine, kısa sürede binlerce beğeni geldi. Takipçileri, Atiksoy'a "Dünya güzeli", "Maşallah", "Sağlıkla kucağınıza alın" gibi mesajlar yazdı.