Cadde Yusuf Engin kimdir, kaç yaşında? Yusuf Engin mesleği nedir?

Yusuf Engin kimdir, kaç yaşında? Yusuf Engin mesleği nedir?

27.09.2021 - 18:46 | Son Güncellenme:

Yusuf Engin kimdir sorusu araştırma konusu olmaya devam ediyor. Sosyal medya fenomeni Danla Bilic ile aşk iddialarının ardından ilk kez el ele görüntülenen Yusuf Engin ve Danla Bilic çiftinin ardından iş insanı Yusuf Engin kimdir, nerelidir, mesleği nedir gibi sorular gündem geldi. İşte merak edilenler...

Yusuf Engin kimdir, kaç yaşında Yusuf Engin mesleği nedir

Yusuf Engin, sosyal medya fenomeni Danla Bilic ile aşk iddialarının çıkmasının ardından çiftin el ele görülmesinin ardından iş insanı Yusuf Engin kimdir sorusu gündeme geldi. Peki sosyal medya fenomeni Danla Bilic ile aşk yaşayan Yusuf Engin kimdir, aslen nerelidir, mesleği nedir?

Haberin Devamı

YUSUF ENGİN KİMDİR?

Engin, Bahçeşehir Üniversitesi'de 4 yıllık Avrupa Birliği İlişkileri eğitimi gördü ve eğitimini 2010 yılında tamamlamdı. 2012 yılında Engin Grup bünyesinde yer alan Engin Satış Destek Hizmetleri bünyesinde Kurul Üyesi olarak görev almaya başladı. Yaşına dair net bir bilgi olmasa da Engin'in 30'lu yaşlarda olduğu tahmin ediliyor.

Futurapet isimli firmada hissedar olan Yusuf Engin, holdingin diğer grup şirketlerinde de yönetim kurulu üyesi olarak çalışmalar yürütüyor. Engin Grup parfüm şirketinin hissedarlarından da biridir.

Yusuf Engin, Engin Grup Holding'te Engin Grup şirketlerinin Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı olarak görev alıyor. Genç iş insanı Rizelidir.