Güncel Meryem Dizisi Nerede Çekiliyor?

Meryem Dizisi Nerede Çekiliyor?

Son Güncellenme:

.

Meryem Dizisi Nerede Çekiliyor

Kanal D'nin sevilen dizisi Meryem; geçtiğimiz yaz aylarından itibaren izleyici ile buluşmaya başladı. Son dönemin en beğenilen oyuncularından oluşan kadrosu ve sürükleyici hikayesi ile dizi kısa sürede dikkatleri üzerine topladı. Geniş bir hayran kitlesine ulaşmayı başaran Meryem aksiyon, strateji ve romantik ögeleri ile izleyenlerin gönlünde taht kurdu. Peki, sevilen Meryem dizisi nerede çekildi? Ve nerede çekilmeye devam ediyor?

Haberin Devamı

Meryem dizisinin konusu ve karakterleri

Meryem Dizisi Nerede Çekiliyor

Babası fırıncı olan Meryem'in bir kaza sonucu bütün hayatının değişmesi sürecinin anlatıldığı dizi ilk bölümden bu güne dek izleyen herkesi ekrana bağlamayı başardı. Meryem sevdiği adam için büyük bir sorumluluk almış ve ölüme sebebiyet veren bir kazanın suçunu üstlenmiştir. Bu nedenle sıradan ve sakin hayatı cehenneme dönen genç kız üstlendiği kazada sevgilisini kaybeden bir diğer adamın hışmına uğramaktan kurtulamaz. Meryem, sevgilisi ve diğer adam arasında son derece sancılı bir dönem başlar. Dizi de son jenerasyonun en beğenilen ve genç kesim tarafından hayranlık ile takip edilen oyuncuların karakterlere hayat vermesi ise dizinin göze çarpan bir diğer özelliği olarak ortaya çıkıyor.

Meryem dizisi nerede çekildi?

Meryem Dizisi Nerede Çekiliyor

Yayınlandığı saatlerde milyonları ekran başına kilitleyen Meryem dizisi İstanbul'da çekiliyor. İstanbul'un muhtelif bölgelerinde çekilen dizi özellikle Kadıköy civarında yoğunlaşıyor. Farklı temaların ve farklı mekanların bir araya getirildiği dizide mekanların olaylar ile bütünlük sağlamasına özen gösteriliyor. Farklı kültürlerin bir araya geldiği Meryem dizisi adeta bir İstanbul mozaiği olma özelliği gösteriyor. İstanbul'un zengin kesimlerini gözler önüne serdiği gibi gecekondu semtlerinin gerçeklerini de tüm çıplaklığı ile ortaya koyuyor. Karışık ama oldukça akıcı olan hikayesi Meryem dizisinde kullanılan mekanlar ile büyük bir bütünlük yaratıyor. Kaliteli oyuncu kadrosu ile göz dolduran dizi günden güne hayran kitlesini genişletmeye devam ediyor.

Haberin Devamı

Meryem dizisinin gözünden İstanbul

Meryem Dizisi Nerede Çekiliyor

Genç bir kadının oyunlarla dolu bir hayatın içinde verdiği yaşam mücadelesini anlatan Meryem dizisi farklı karelri ile seyir keyfini arttırıyor. İstanbul'un doğal güzelliklerinin, tarihi alanlarının bolca kullanıldığı dizide İstanbul'un ara sokaklarını başka bir gözle izlemek mümkün hale geliyor. Konusu, oyuncuları ve çekildiği estetik mekanlar ile seyirciye bir televizyon dizisininden fazlasını vaat eden Meryem dizisi günden güne artan seyirci kitlesi ile Türk televizyon tarihine adını yazdıracak önemli yapımlar arasında yer almaya hak kazanıyor. Bu sürükleyici ve dikkat çekici yapımın yönetmen koltuğunda ise ünlü yönetmen Mustafa Şevki Doğan oturuyor.