Pazar Şimdiki zamanın hikayesi

Şimdiki zamanın hikayesi

25.04.2021 - 03:00 | Son Güncellenme:

.

Şimdiki zamanın hikayesi

Bünyamin Aygün

Haberin Devamı

Uyanış OĞUZ YETER

Emirgan Korusu’nun daimi misafirleri sincaplar, baharın gelişiyle daha şimdiden gelecek kışın yiyeceklerini depolamaya başladı bile. Görenlerin fotoğraf çekmek için sıraya girdiği bu küçük sevimlileri Oğuz Yeter fotoğrafladı.

Şimdiki zamanın hikayesi

Manolyalar açtı OZAN GÜZELCE

İstanbul’un merkezinde, huzur içinde yürüyüş yapmak isteyenlerin gözde mekânlarından biri de Beşiktaş’taki Ihlamur Kasrı’nın sunduğu sessizliktir. Kasrın dört bir yanında çiçeklenen manolyalarla fotoğraf çektirmek ise adettendir. Beton binaların arasındaki bu cennet, Ozan Güzelce’nin objektifine böyle yansıdı.

Şimdiki zamanın hikayesi

Huzur ayı ÜNAL ÇAM

On bir ayın sultanı ramazanın neredeyse yarısına geldik. İslam dünyası için, huzur ve bereket timsali bu ayda, pandemi nedeniyle kalabalık sofraları ve toplu ibadetleri göremedik. Ünal Çam’ın, Sultanahmet Camii’nin önünde oruç açan turistleri konu alan fotoğrafı, Kovid-19 salgınının bizden aldığı kalabalık iftar sofralarının güzelliğinden nasıl mahrum kaldığımızın kanıtı gibi.

Haberin Devamı

Şimdiki zamanın hikayesi

MİLLİYET ARŞİVİNDEN 69 YIL ÖNCE BUGÜN

Geçmişin hafızası geleceğin güneşi

Şimdiki zamanın hikayesi

Kelimeler, yazı ve dolayısıyla kitaplar olmasaydı ne tarih olurdu ne de insanlığın geçmişi… “Dünya Kitap Günü ve Kütüphaneler Haftası” her yıl olduğu gibi Nisan ayının 19’u ile 25’i arasında ülkemizde de çeşitli etkiliklerle kutlanıyor. Milliyet arşivinden, 1952 yılına ait bu huzur dolu fotoğraf, Beyazıt Devlet Kütüphanesi’nde kitap okuyan çocukları konu alıyor.

Bahar balonları CEMAL YURTTAŞ

Uzun süren soğuk ve sıkıcı günler geride kaldı. Doğa ana, uyanış ritüelini bu yıl biraz geciktirse de sonunda baharı gördük. Peri bacalarıyla ünlü Kapadokya’da ise baharın gelişini, sabahın erken saatlerinde yükselen rengârenk balonlardan anlamak mümkün. Sığ vadilere kadar alçalarak büyülü bir şekilde süzülen balonları Cemal Yurttaş kadrajına aldı.

Şimdiki zamanın hikayesi

www.milliyet.com.tr’ye gelenler

Önce çek sonra paylaş!
En güzel anılarınız artık Milliyet.com.tr’de. Yollayın, sizin de anılarınız yayınlansın!

FOTO yaz 6688’e gönder
Gelen mesaja tıkla l Fotoğrafını yükle

Fotoğraf Servisi Müdürü Bünyamin Aygün’ün seçtiği fotoğraflarınız Milliyet Pazar, Milliyet.com.tr ve Milliyet Express uygulamasında yayınlansın...

Haberin Devamı

Şimdiki zamanın hikayesi

Milliyet Sizden Gelenler fotoğraf paylaşım servisi ücretli bir hizmet olup tüm GSM operatörleri için her gönderilen mesaj başına tüm vergiler dahil 3,6 TL ücretlendirilmektedir.