İngiltere Premier Lig 21 yaşında Premier Lig tarihine geçti! En pahalı transfer gerçekleşti

21 yaşında Premier Lig tarihine geçti! En pahalı transfer gerçekleşti

06.08.2023 - 07:01 | Son Güncellenme:

Premier Lig devi Manchester City, RB Leipzig'den Josko Gvardiol'ü renklerine bağladı. Pep Guardiola yönetimindeki mavi-beyazlıların yaptığı bu hamle Premier Lig tarihine geçti.

21 yaşında Premier Lig tarihine geçti En pahalı transfer gerçekleşti

Pep Guardiola'nın çalıştırdığı Manchester City, stoper tandemine takviyede bulundu. Şampiyonlar Ligi'nde zafere ulaşmalarının ardından kadrosunu yıldızlarla güçlendiren Manchester City'nin son hamlesi Josko Gvardiol oldu.

Haberin Devamı

Premier Lig devi, 21 yaşındaki stoper için tarihe geçen bir bonservis bedeli ödedi. Hırvat savunmacı, Manchester City'de henüz forma giymeden rekor kırma başarısı gösterdi. İşte Premier Lig'de şu ana kadar yapılan en pahalı stoper transferleri...

RUBEN DIAS

Benfica'da gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çeken Ruben Dias, 23 yaşında Manchester City'e imza attı. Portekizli yıldız için 2020-2021 sezonunda ödenen 71 milyon 600 bin euroluk bonservis bedeli dikkat çekti.

WESLEY FOFANA

Premier Lig'in devlerinden Chelsea, Leicester City'de gösterdiği performansla dikkat çeken Wesley Fofana'yı renklerine bağladı. Chelsea, 21 yaşındaki stoper için geçtiğimiz sezon 80 milyon 400 bin euro bonservis bedeli ödedi.

Haberin Devamı

VIRGIL VAN DIJK

Liverpool, 2017-2018 sezonunda Southampton'dan Virgil van Dijk'la savunma tandemini güçlendirdi. Hollandalı savunmacı için Liverpool'un kasasından 84 milyon 650 bin euro çıktı.

HARRY MAGUIRE

Leicester City'de gösterdiği performansla adından söz ettiren Harry Maguire, Premier Lig tarihinin en çok bonservis bedeli ödenen ikinci oyuncusu oldu. Manchester United, İngiliz oyuncu için 87 milyon euro bonservis bedeli ödedi.

JOSKO GVARDIOL

Manchester City'nin yeni transferi Josko Gvardiol listenin zirvesine yerleşti. 21 yaşındaki Hırvat oyuncu için 90 milyon euro bonservis bedeli ödendi. Hırvat stoper, Premier Lig tarihinin en yüksek bonservisli savunmacı transferi oldu.