Dünyadan Futbol Aaron Boupendza'ya çılgın maaş! Lionel Messi'nin izinden gidiyor

Aaron Boupendza'ya çılgın maaş! Lionel Messi'nin izinden gidiyor

09.06.2023 - 07:00 | Son Güncellenme:

Suudi Arabistan Ligi ekiplerinden Al Shabab forması giyen Aaron Boupendza'yla ilgili dikkat çeken bir iddia ortaya atıldı. Lionel Messi'nin de tercih etti MLS'ten bir ekibin Aaron Boupendza'ya sunduğu teklifi Fabrizio Romano duyurdu.

Aaron Boupendzaya çılgın maaş Lionel Messinin izinden gidiyor

Spor Toto Süper Lig'de gösterdiği büyüleyici performans sonrası Suudi Arabistan'ın yolunu tutan Aaron Boupendza'nın kulübünden ayrılmak istediği iddia edildi. Gabonlu santrforla ilgili Trabzonspor iddiaları ortaya atılmasının ardından çarpıcı bir gelişme yaşandı.

Haberin Devamı

İtalyan gazeteci Fabrizio Romano, Lionel Messi'nin transfer için tercih ettiği Amerika'dan bir ekibin Aaron Boupendza'ya sunduğu çılgın maaş teklifini duyurdu. İşte transfer haberinin ayrıntıları...

HATAYSPOR'DA PARLADI

Mounana altyapısında futbola başlayan Aaron Boupendza daha sonra Bordeaux, Pau FC, Ajaccio, Tours ve Feirense'de kiralık olarak forma giydi. Aaron Boupendza, 2020-2021 sezonunda Hatayspor'a bedelsiz olarak imza attı. Gabonlu santrfor, 2020-2021 sezonunda Akdeniz ekibinde inanılmaz bir performans sergiledi.

Aaron Boupendzaya çılgın maaş Lionel Messinin izinden gidiyor

Hatayspor'da forma giydiği 38 maçta 22 gol atan Aaron Boupendza, Süper Lig devlerini peşine taktı. Gabonlu santrfor aynı sezonda 1 de asist üretti. Devleri peşine takan başarılı oyuncu, 2021-2022 sezonu başında 4 milyon 250 bin euro bedelle Al Arabi'ye transfer oldu. Al Arabi'de de dikkat çeken 26 yaşındaki santrfor, 7 milyon euro karşılığında Al Shabab'a imza attı.

Haberin Devamı

16 GOLE KATKI SAĞLADI

Aaron Boupendza, Al Shabab'da da etkili performansını devam ettirdi. Gabonlu forvet bu sezon 21 maçta forma şansı buldu. Tecrübeli santrfor bu müsabakalarda 13 gol attı ve 3 asist üretti. Suudi Arabistan'dan ayrılacağı iddia edilen Aaron Boupendza'yla Trabzonspor'un ilgilendiği öne sürüldü.

Aaron Boupendzaya çılgın maaş Lionel Messinin izinden gidiyor

MLS'TEN ÇILGIN TEKLİF

İtalyan gazeteci Fabrizio Romano'nun haberine göre, MLS ekiplerinden Cincinnati, Aaron Boupendza'yı kadrosuna dahil etmek için girişimlerine başladı. Gabonlu santrfora Cincinnati'nin 7 milyon dolarlık maaş önerisinde bulunduğu vurgulandı.

Aaron Boupendza'nın Al Shabab ile olan sözleşmesi 30 Haziran 2025'te sona erecek. Tecrübeli forvetin güncel piyasa değeri 8 milyon euro.

Yazarlar