Trabzonspor Abdullah Avcı yardım projesi için müzikalde oynadı

Abdullah Avcı yardım projesi için müzikalde oynadı

05.12.2023 - 20:04 | Son Güncellenme:

Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı bir müzikalde görev aldı. Müzikalin bilet satışından elde edilen gelirin görmeyen çocukların eğitiminde kullanılacağı açıklandı.

Abdullah Avcı yardım projesi için müzikalde oynadı

Parıltı Görmeyen Çocuklara Destek Derneği önderliğinde görme engelli oyuncuların da rol aldığı "Parıltılı Hisseli Harikalar Kumpanyası" müzikali, İstanbul'da bir alışveriş merkezinde sahnelendi. Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı, Emine Özilhan, Gülşah Alkoçlar gibi iş, spor ve cemiyet dünyasından isimler de destek için müzikali izlemeye gelenler arasında yer aldılar.

Haberin Devamı

Müzikalin bilet satışından elde edilen gelirin görmeyen çocukların eğitiminde kullanılacağı açıklandı. Müzikalde Orhan Gencebay, Nükhet Duru ve Yonca Evcimik'in eserleri yeniden yorumlanırken, oyunda görme engelli genç oyuncular da sahne aldı.

ABDULLAH AVCI, OĞULLARI İLE BİRLİKTE EŞİNİ YALNIZ BIRAKMADI

Eşi Hülya Avcının yönetim kurulunda bulunduğu Parıltı Derneği gecesine teknik adam Abdullah Avcı da katıldı. Oyunda gönüllü olarak sahnede rol alan Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı, eğitim ve sağlıkla ilgili organizasyonlarda bulunmaya çalıştığını ifade etti. Avcı, organizasyona iki oğluyla birlikte katıldı.

Avcı, "Küçük bir rolüm de olsa buradaki amaç onlara bir katkı sağlayabilmek, dokunabilmek, iletişim kurabilmek. Bu tür organizasyonların yapılması, herkesin destek vermesi önemli. Sanatın içinden, iş hayatından kim buna destek veriyorsa, hem sponsorluk anlamında, hem oyun anlamında onlara da teşekkür ediyoruz" açıklamalarında bulundu.

Haberin Devamı