Fenerbahçe Acun Ilıcalı bir yıldıza daha kanca attı! Fenerbahçe'den 3. transfer, 4.5 milyon euro

Acun Ilıcalı bir yıldıza daha kanca attı! Fenerbahçe'den 3. transfer, 4.5 milyon euro

17.07.2022 - 18:01 | Son Güncellenme:

Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu Hull City'de transfer çalışmaları hız kazandı. Fenerbahçe'den Ozan Tufan ve Allahyar Sayyadmanesh'i kadrosuna katan Championship ekibinin, sarı-lacivertlilerden bir transferi daha bitirmeye hazırlandığı öğrenildi. Acun Ilıcalı'nın transfer etmek istediği futbolcu için Fenerbahçe'nin beklentisinin 4 milyon 500 bin euro olduğu aktarıldı. İşte transfer haberinin detayları...

Acun Ilıcalı bir yıldıza daha kanca attı Fenerbahçeden 3. transfer, 4.5 milyon euro

Fenerbahçe'de transfer çalışmalarının hız kazandığı dönemde takımdan ayrılması beklenen isimlerin geleceği merak konusu oldu. Hull City'nin sahibi olan Acun Ilıcalı'nın Fenerbahçe'den 3. transferini yapmak için geri sayıma geçtiği öğrenildi. Türk iş insanının kadrosuna katmak istediği oyuncu için Fenerbahçe'nin 4 milyon 500 bin euroluk bir beklentisinin olduğu ifade edildi. İşte transfer haberinin ayrıntıları...

Haberin Devamı

F.BAHÇE'DEN TRANSFER ŞOV

Jorge Jesus'u takımın başına getiren ve önümüzdeki sezon şampiyonluk parolasıyla yola çıkan Fenerbahçe'de eksik görülen mevkilere takviyeler yapıldı. Sarı-lacivertliler, Porto'dan Bruma'yı satın alma opsiyonuyla birlikte kiraladı. Lincoln Henrique, Willian Arao, Emre Mor, Tiago Çukur ve Joshua King ile transfer için anlaşma sağlandı. Sarı-lacivertlilerde Joao Pedro konusunda da geri sayıma geçildiği öğrenildi.

Acun Ilıcalı bir yıldıza daha kanca attı Fenerbahçeden 3. transfer, 4.5 milyon euro

MESUT ÖZİL AYRILDI

Fenerbahçe'de kadro dışı durumda olan Mesut Özil takımdan ayrıldı. Sarı-lacivertlilerle karşılıklı anlaşarak sözleşmesini fesheden 33 yaşındaki on numara Başakşehir'le transfer için anlaşma sağladı. Mesut Özil, İstanbul ekibiyle 1+1 yıllık sözleşme imzaladı.

Haberin Devamı

ALLAHYAR VE OZAN HULL CİTY'DE

Fenerbahçe'de takımda düşünülmeyen isimler arasında yer alan Allahyar Sayyadmanesh ve Ozan Tufan, Hull City'e transfer oldu. Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu Championship ekibi iki transfer için Fenerbahçe'ye toplam 7 milyon 500 bin euro bonservis bedeli ödedi. Hull City, Allahyar Sayyadmanesh'le 2026'ya kadar sözleşme imzaladı. Ozan Tufan'la yapılan anlaşmanın 3 yıllık olduğu belirtildi.

Acun Ilıcalı bir yıldıza daha kanca attı Fenerbahçeden 3. transfer, 4.5 milyon euro

F.BAHÇE VE HULL CİTY MAÇ YAPTI

Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu Hull City ile Fenerbahçe geçtiğimiz günlerde Yeni Sakarya Atatürk Stadyumu'nda karşı karşıya geldi. Hull City taraftarlarının da tribünden takip ettiği müsabaka Fenerbahçe'nin 2-0'lık galibiyetiyle sona erdi. Acun Ilıcalı'nın vefat eden yakın arkadaşı Alpay Kazan anısına oynanan karşılaşmayı izleyenler arasında Fenerbahçe Başkanı Ali Koç da yer aldı. Acun Ilıcalı ve Ali Koç'un müsabaka boyunca sohbet etmesi dikkatlerden kaçmadı.

Acun Ilıcalı bir yıldıza daha kanca attı Fenerbahçeden 3. transfer, 4.5 milyon euro

DİMİTRİS PELKAS İDDİASI

Fenerbahçe ile Hull City arasındaki yakın temas devam ederken flaş bir iddia ortaya atıldı. Takvim Gazetesi'nin haberine göre; Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu Hull City, Dimitris Pelkas'ı transfer etmek için harekete geçti.

GÖRÜŞMELER BAŞLADI

Hull City ile Dimitris Pelkas arasında transfer görüşmelerinin başladığı öğrenildi. 28 yaşındaki oyuncunun forma şansı bulamaması nedeniyle Fenerbahçe'den ayrılmaya sıcak baktığı belirtildi. Dimitris Pelkas ile Hull City arasındaki transfer görüşmelerinin olumlu ilerlediği ve önümüzdeki hafta netlik kazanabileceği ifade edildi.

Haberin Devamı

Acun Ilıcalı bir yıldıza daha kanca attı Fenerbahçeden 3. transfer, 4.5 milyon euro

BEKLENTİ 4.5 MİLYON EURO

Fenerbahçe'de 20 yabancı futbolcu bulunması nedeniyle kadroda düşünülmeyen isimlerle yolların ayrılmasına sıcak bakıldığı belirtildi. Sarı-lacivertlilerin, Acun Ilıcalı'nın transfer etmek istediği Dimitris Pelkas için beklentisinin 4 milyon 500 bin euro olduğu belirtildi.

Fenerbahçe ile sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan Dimitris Pelkas geçtiğimiz sezon sarı-lacivertlilerde forma şansı bulmakta zorlandı. Yunan on numara 32 müsabakada toplam bin 222 dakika sahada kaldı. 28 yaşındaki oyuncu bu müsabakalarda 5 gol kaydetti. Dimitris Pelkas'ın güncel piyasa değeri 4 milyon 500 bin euro olarak gösteriliyor.

Acun Ilıcalı bir yıldıza daha kanca attı Fenerbahçeden 3. transfer, 4.5 milyon euro

TANIDIK İSİMLERİ KADROSUNA KATTI

Acun Ilıcalı gelecek sezon öncesi transfer döneminde kadrosuna Türkiye'den tanınan isimleri kattı. Championship ekibi Ozan Tufan ve Allahyar Sayyadmanesh'in yanı sıra daha önce Türkiye'de forma giymiş Jean Michael Seri ve Oscar Estupinan'la anlaşma sağladı. Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu Hull City, Doğukan Sinik için Antalyaspor'la prensip anlaşmasına vardı.

Haberin Devamı

REKOR SATIŞ

Hull City transfer döneminde rekor bir satışa imza attı. Acun Ilıcalı, Keane Lewis-Potter'ın satışı konusunda Brentford'la anlaşma sağladı. Brentford, Kean Lewis-Potter için Hull City'e 19 milyon euro bonservis bedeli ödedi. Bu transfer Hull City tarihinin rekor satışı oldu.

Acun Ilıcalı bir yıldıza daha kanca attı Fenerbahçeden 3. transfer, 4.5 milyon euro

ACUN'DAN ARDA GÜLER'E ÖVGÜ

Hull City'nin sahibi Acun Ilıcalı, Fenerbahçe ile oynanan maçın ardından Arda Güler'le ilgili konuşmuştu. Acun Ilıcalı açıklamasında, "Arda Güler, Türk futbolunun geleceği. Attığı her gol bizi de mutlu eder. Bizim açımızıdan manevi değeri yüksek bir maçtı. Benim için Arda'nın gol atması da önemliydi" ifadelerini kullanmıştı.

Yazarlar