Futbol Acun Ilıcalı Survivor'da bombayı patlatıyor! Mesut Özil iddiası

Acun Ilıcalı Survivor'da bombayı patlatıyor! Mesut Özil iddiası

20.02.2024 - 12:03 | Son Güncellenme:

Survivor All Star'da Acun Ilıcalı, yeni bir ismin katılacağını duyurdu. 'Dünyaca ünlü bir futbolcu' demesi Mesut Özil iddialarını beraberinde getirdi.

Acun Ilıcalı Survivorda bombayı patlatıyor Mesut Özil iddiası

Surivor All Star, tüm heyecanıyla devam ederken, Acun Ilıcalı yaptığı açıklamayla izleyenleri meraklandırdı.

Haberin Devamı

ACUN: DÜNYANIN EN BÜYÜK FUTBOLCULARINDAN
Survivor All Star'da ilk ipucunu veren Acun Ilucalı, gelecek kişinin dünyaca ünlü eski bir futbolcu olduğunu söyledi. Ilıcalı şu ifadeleri kullandı:

"Geçen bir arkadaşım aradı ‘geleyim mi?’ dedi, 'gel' dedim. ‘Sercanların takımı iyi, oynayalım’ dedim. O da sağ olsun kırmadı, gelecek"

Bir dönem Bursaspor ve Galatasaray formaları giyen Sercan Yıldırım'ın “Abi çok merak ettim" demesi üzerine Ilıcalı, "Dünyanın en büyük futbolcuları arasında gösterilen bir oyuncu..." dedi.

Acun Ilıcalı Survivorda bombayı patlatıyor Mesut Özil iddiası

MESUT ÖZİL İDDİASI
Acun Ilıcalı'nın Survivor'a eski ünlü bir futbolcunun katılacağını açıklamasından sonra sosyal medyada bu ismin Mesut Özil olacağı iddia edildi. Özil ile Ilıcalı'nın yakın arkadaşlığı da biliniyor. Özil, futbolu bıraktıktan sonra herhangi bir antrenörlük çalışmasına ise henüz başlamadı.

Haberin Devamı

ANTRENMAN VİDEOSU PAYLAŞTI
Öte yandan Özil’in, geçtiğimiz günlerde paylaştığı bir videoda ‘ağırlık’ çalıştığı ve güç depoladığı görülüyordu. Bu paylaşım da Özil’in Survivor All Star’a katılma ihtimalini iyice güçlendirdi.

AVRUPA FUTBOLUNA DAMGA VURDU

Almanya'da yaşayan Türk bir ailenin çocuğu olarak dünyaya gelen Mesut Özil, futbola da burada başladı. 2006 yılında Schalke 04 A Takımı'na yükselen yıldız isim 2008'de 5 milyon Euro karşılığında Werder Bremen'e transfer oldu.

2010 yılında 18 milyon Euro'ya Real Madrid'e geçerek adından söz ettirdi. Cristiano Ronaldo ile muhteşem bir ikili olan Mesut, Milli Takım tercihini ise Almanya'dan yana kullanmıştı. 2013'te 47 milyon Euro ödeyen Arsenal, başarılı oyuncuyu kadrosuna kattı.

2021 yılında Fenerbahçe'ye transfer olan Mesut Özil, beklenen performansı gösteremeyince sarı - lacivertlilerden ayrılarak Başakşehir'e geçti. Mart 2023'te ise aktif futbolculuk kariyerine nokta koydu.

Acun Ilıcalı Survivorda bombayı patlatıyor Mesut Özil iddiası