Futbol Adana Demirspor Beşiktaş maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda?

Adana Demirspor Beşiktaş maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda?

20.01.2015 - 11:23 | Son Güncellenme:

Türkiye Kupası'nda Beşiktaş ve Adana Demirspor maçı bu akşam sahne alacak. Adana Demirspor sahasında konuk edeceği Beşiktaş'ı puansız göndermek istiyor. Beşiktaş ise kazanıp Türkiye Kupası'nda yoluna devam etmek amacında..

Adana Demirspor Beşiktaş maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda

Ziraat Türkiye Kupası'nda Beşiktaş, F Grubu'ndaki erteleme maçında bugün Adana Demirspor ile deplasmanda karşılaşacak. Adana Demirspor Beşiktaş maçı bu akşam saat 20:30'da ATV ekranlarından canlı olarak yayınlanacak

Haberin Devamı

Ziraat Türkiye Kupası F Grubu'nda yer alan Beşiktaş, 3. maçlar sonunda topladığı 3 puanla 3. sırada yer alıyor. Beşiktaş, kupanın ilk maçında deplasmanda Sarıyer'i 4-0 yenmiş, evinde Çaykur Rizespor'a 1-0, Adana Demirspor'a ise 2-1 mağlup olmuştu.

Adana Demirspor’un Beşiktaş maçı muhtemel kadrosu

Emre - Cumali, Fazlı, Abdulkerim, Şaban, Hakan Söyler, Umut, Hurşut, Oğuzhan, Beykan, Özgürcan

SAKAT :Timur, Hüseyin Kala, Tayfun

CEZALI : Yok

Beşiktaş: Tolga, Serdar, İsmail, Ersan, Atınç, Gökhan Töre, Atiba, Olcay, Oğuzhan, Kerim, Cenk

Antalya'da kamp yapan Beşiktaş, maç için Adana'ya gidecek. Kupa mücadelesi için son antrenmanını yapan Siyah-beyazlı ekipte tedavileri süren Mustafa Pektemek, Cenk Gönen ve Tomas Sivok ile kart cezalısı Veli Kavlak forma giyemecek.

Siyah-beyazlı takım, karşılaşmanın ardından Antalya'ya dönecek.

Beşiktaş ve Adana Demirspor İstanbul'daki ilk maçta konuk ekip Adana Demirspor, sahadan 2-1'lik galibiyetle ayrılmıştı.

Haberin Devamı

Adana Demirspor Beşiktaş maçını kazanıp Türkiye Kupası'nda ilerlemek istiyor. Ünal Karaman'ın yönetiminde ligde 3. sırada olan Adana Demirspor, Türkiye Kupası'nda oynadığı 3 karşılaşmada 2 galibiyet ve 1 mağlubiyet alarak grubu 6 puanla ikinci sıradan takip ediyor.

Beşiktaş Slaven Bilic ile ligde başarılı bir grafik yakaladı. Türkiye Kupası Grup maçlarında 3 maçta 3 puan alan Beşiktaş 3 puan ile grubun 3. sırasında yer alıyor.


Türkiye Kupası F Grubu O P Av
1 Çaykur Rizespor 4 12 +5
2 Adana Demirspor 3 6 +1
3 Beşiktaş 3 3 +2
4 Sarıyer 4 0 -8