Adana Demirspor Adana Demirspor, M'Baye Niang ile anlaştı! İşte sözleşme detayları

Adana Demirspor, M'Baye Niang ile anlaştı! İşte sözleşme detayları

08.08.2023 - 19:01 | Son Güncellenme:

Tarihinde ilk kez Avrupa kupalarında mücadele eden Adana Demirspor yeni forvetini buldu. Mavi Şimşekler, M'Baye Niang ile anlaşma sağladı. Tecrübeli forvetin sözleşme detayları belli oldu.

Adana Demirspor, MBaye Niang ile anlaştı İşte sözleşme detayları

Trendyol Süper Lig ekiplerinden Adana Demirspor, M'Baye Niang transferinde geri sayıma geçti. Akdeniz ekibinin anlaşma sağladığı Senegalli forvetin bu gece Adana'da olacağı öğrenildi.

Haberin Devamı

Ajansspor'un haberine göre; Adana Demirspor, M'Baye Niang ile prensipte anlaşma sağladı. Sağlık kontrollerinde bir sorun çıkmaması halinde yıldız futbolcunun 2+1 yıllık sözleşmeye imza atacağı aktarıldı.

Adana Demirspor, MBaye Niang ile anlaştı İşte sözleşme detayları

DEV BONSERVİS

Caen altyapısında futbola başlayan M'Baye Niang daha sonra Milan, Montpellier, Genoa, Watford, Torino, Rennes, Al Ahli, Bordeaux ve AJ Auxerre formaları giydi. 28 yaşındaki santrfor için toplamda 34 milyon 550 bin euro bonservis bedeli ödendi.

Adana Demirspor'un prensipte anlaştığı Senegalli oyuncunun güncel piyasa değeri 2 milyon 500 bin euro. Hücum hattında her bölgede oynayabilen tecrübeli futbolcu, Senegal Milli Takımı'nda 15 maça çıktı.

Yazarlar