1.Lig Adanaspor'da Merthan Karşıyaka maçında yok

Adanaspor'da Merthan Karşıyaka maçında yok

11.12.2012 - 17:15 | Son Güncellenme:

Adanaspor, Karşıyaka maçının hazırlıklarına başladı.

Adanasporda Merthan Karşıyaka maçında yok

PTT 1. Lig’de mücadele eden Adanaspor, Karşıyaka maçının hazırlıklarına başladı.

Adanaspor’dan yapılan yazılı açıklamaya göre, cumartesi günü sahasında Karşıyaka ile mücadele edecek olan turuncu-beyazlı ekip, Teknik Direktör Levent Eriş yönetiminde Osman Yereşen Tesisleri’nde çalışmalarına başladı.

Eriş, antrenman öncesi futbolcularıyla yaptığı toplantıda, Kartalspor maçının analizini yaparak rehavet uyarısında bulundu.

Ligde, puan sıralamasının önemli olmadığını belirten Eriş, lig sonunda ilk iki sıra içinde yer almanın başarı olacağını belirtti.

Oyuncularının Kartalspor maçında ikinci gol ve kırmızı karttan sonra rehavet yaşadığını ifade eden Eriş, şunları kaydetti: ”Her takım iyi oynadığı maçlardan sonra bu tip sıkıntılar yaşar. Kayıpsız atlattığımız için çok mutluyuz. İlk yarının bitmesine iki hafta kala Karşıyaka maçı bizim için çok önemli. Taraftarımızın sayısal artışından memnunuz. Fakat oyunun bazı bölümlerinde onlarda futbol takımımız gibi maçtan koptular ve sessiz kaldılar. Sıkıntılı dakikalarda seyircimizin etkisini mutlaka hissetmeliyiz. Bugüne kadar çalıştığım takımlarda taraftarların takıma etkisine çok önem verdim. Karşıyaka maçında daha etkili bir taraftar göreceğimizden eminim.”

Haberin Devamı

Turuncu-beyazlı takımın, Adana’da ilk kez lig maçını gündüz oynayacağının belirtildiği açıklamada, kart cezalısı Merthan Açıl’ın cumartesi günü yapılacak karşılaşmada oynamayacağı bildirildi.