1.Lig Adis Jahovic'ten yıllar sonra Şenol Güneş ve Ersun Yanal itirafı! 'Beni transfer etmek istedi'

Adis Jahovic'ten yıllar sonra Şenol Güneş ve Ersun Yanal itirafı! 'Beni transfer etmek istedi'

29.07.2022 - 20:31 | Son Güncellenme:

Spor Toto 1. Lig ekiplerinden Bodrumspor'un yeni transferi Adis Jahovic gündeme dair açıklamalarda bulundu. Kuzey Makedonyalı santrafor, Şenol Güneş ve Ersun Yanal'a dair yıllar sonra bir iddiada bulundu. 35 yaşındaki golcü, Beşiktaş ve Fenerbahçe'den transfer teklifi aldığını açıkladı.

Adis Jahovicten yıllar sonra Şenol Güneş ve Ersun Yanal itirafı Beni transfer etmek istedi

Bodrumspor'un tecrübeli golcüsü Adis Jahovic soruları cevapladı. Ajansspor'a açıklamalarda bulunan Kuzey Makedonyalı forvet, Bodrumspor tarihinde transfer edilen ilk yabancı futbolcu oldu. 35 yaşındaki golcü futbolcu, Şenol Güneş ve Ersun Yanal'a dair çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Haberin Devamı

Adis Jahovicten yıllar sonra Şenol Güneş ve Ersun Yanal itirafı Beni transfer etmek istedi

"SEZON BİTTİĞİNDE BENİ ÇAĞIRDILAR"

Spor Toto 1. Lig ekibi Bodrumspor'la anlaşması hakkında konuşan Kuzey Makedonyalı santrafor, "4 gün önce imza attım Bodrumspor'a. Geçen sezon bittiğinde beni çağırdılar. Başkan Ali Şafak Öztürk. Göztepe'den de bekledim. Bir buçuk sene Göztepe'deydim. İki üç sene daha oynayıp bırakırım diye düşünüyorum. Göztepe yönetimi gençleri daha fazla düşündü ben 35 yaşındayım. Bodrumspor'un projesi de çok büyük ve imza attım" ifadelerini kullandı.

"OKAN HOCA İÇİN ÇOK SEVİNDİM"

Okan Buruk'un Göztepe'de görev aldığı dönemde Adis Jahovic'i İzmir ekibine transfer etmesinin hatırlatılması üzerine 35 yaşındaki golcü dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Tecrübeli santrafor, "Whatsapp'ta ve telefonda konuşuyoruz Okan Buruk'la. Şimdi 35 yaşındayım ama 29 yaşında falan olsaydım. Başakşehir'deyken ben istemişti. Her zaman konuşuyoruz iyi bir insan. Okan hoca için çok sevindim. Büyük takımlarda zor çünkü önemli isimler var. Biraz zor. Gruplaşma oluyor ama takım haline gelince başarılı olunuyor. Başakşehir'i şampiyon yaptı umarım Galatasaray'da başarılı olur" dedi.

Haberin Devamı

Adis Jahovicten yıllar sonra Şenol Güneş ve Ersun Yanal itirafı Beni transfer etmek istedi

Futbol oynadığı kulüpler içerisinde en iyi yönetilen takımın Antalyaspor olduğunu belirten Adis Jahovic, "Antalyaspor en profesyonel olarak yönetiliyor. Her şey profesyonel tesis oyuncular. Sonra Konyaspor, Göztepe var ama Antalyaspor en başta" açıklamasını yaptı. 35 yaşındaki forvet, en iyi başkanın Ali Şafak Öztürk olduğunu dile getirdi.

"ŞENOL GÜNEŞ 'SENİ İSTEDİM' DEDİ"

Göztepe'de oynadığı dönemde Beşiktaş'ın kendisini transfer etmek istediğini belirten Adis Jahovic, "Göztepe'de oynarken Beşiktaş beni istemişti. Şenol Güneş zamanında konuştuk "seni istedim" dedi. Konya'ya imza attım bilmiyorum neler oldu" açıklamasını yaptı.

Adis Jahovicten yıllar sonra Şenol Güneş ve Ersun Yanal itirafı Beni transfer etmek istedi

"ERSUN HOCA İSTEDİ"

Fenerbahçe'ye transferinin gerçekleşmeme nedenini ilk kez anlatan Kuzey Makedonyalı, "Yeni Malatyaspor'da oynarken Antalyaspor'a söz vermiştim. Bir gün menajerim gelip 'Bir problem var' dedi. 'Noldu' dedim. 'Seni Fenerbahçe'de Ersun hoca istedi' dedi. Düşündüm biraz. Antalyaspor'a söz vermiştim ve bunu menajere söyledim. 'Yarım sezon sonra Fenerbahçe'ye gidebilirim' dedi. Servet ağabeye söyledim. Antalyaspor'a imza atınca transfer olmadı" diye konuştu.

Haberin Devamı

"EN İYİLERİ SERGEN VE OKAN HOCA"

Birlikte çalıştığı teknik direktörler arasında en iyi isimleri de açıklayan Kuzey Makedonyalı golcü, "Sergen Yalçın'la Konyaspor'da çalıştım. Maestro ile Göztepe de iyiydi. Ama Sergen ve Okan hoca en iyileriydi" dedi.