Beşiktaş Ahmet Nur Çebi: Bir komplo var

Ahmet Nur Çebi: Bir komplo var

15.10.2022 - 07:00 | Son Güncellenme:

Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, Vodafone Park’ta düzenlenen sponsorluk lansmanında açıklamalarda bulundu.

Beşiktaş Başkanı Çebi, bir komplo olduğunu kaydedip, “Taraftarlara sesleniyorum. Sosyal medya ve yazılı medya tarafı var. Beşiktaş yönetim kurulu ve başkanına düzenlenmiş, tezgahlanmaya çalışılan bir komplo var. O da takımın başarısız olması, hocanın aşağıya çekilmesi, hocayla futbolcular arasında bir şeyler varmış gibi algılar yapılarak, takımın başarısız olması isteyenler var. Sosyal medyada yapanların, şu andaki muhalefet olduğunu iddia eden kişiler tarafından özellikle maddiyat karşılığı yürütüldüğünü iyi biliyorum” dedi.

Haberin Devamı

‘3 yıl bekleyecekler’

Başkan Ahmet Nur Çebi, “3 ay evvel seçim yapıldı. Herkese ‘Gelin aday olun’ dedim. 3 ay evvel seçime girmeyenler, şu anda takım başarısız olsun, Ahmet Çebi yönetimi gitsin, biz de buraya oturalım niyetindeler. Seçim bittikten 3 ay sonra hocasıyla zor duruma düşürerek, ortaya başarısız takım çıkarılarak, yönetimin istifasını bekleyenler boşuna bekleyecekler. 3 yılı bekleyecekler” yorumunu yaptı. Valerien Ismael’le takımın arasının iyi olduğunu aktaran Çebi, “Hocanın yazılanlarla hiç ilgilenmediğini görüyorum. Sadece nedenini anlamadığını söylüyor. Çok etkilenmediğini, kendisini aşağıya çekmeye çalışanlara buradan mesaj olarak vereyim” diye ekledi.

‘Ismael’e güveniyorum’

Başkan Ahmet Nur Çebi, teknik direktör Valerien Ismael’e çok güvendiğini vurguladı, “Ben hocama güvenmeye devam ediyorum. Kendisinin birçok artı özelliği var. Hocamızla yola devam etmeyi, onunla beraber bu sene şampiyonluğu kazanmayı ve kupayı onunla beraber kaldırmayı planladık. Fikrimde bir değişiklik yok. Hocayla sözleşmesi boyunca devam edeceğim” dedi.

Haberin Devamı

Potaya dev destek

Beşiktaş, GKN Kargo ile sponsorluk anlaşması imzaladı. Yapılan anlaşma doğrultusunda GKN Kargo, Kadın Basketbol Takımının isim ve forma göğüs, Erkek Basketbol Takımının ise şort sponsoru oldu. Beşiktaş-GKN Kargo iş birliği tanıtım toplantısı; Başkan Ahmet Nur Çebi ile GKN Kargo Yönetim Kurulu Başkanı Gökhan Akyürek de katılımlarıyla Vodafone Park’ta gerçekleştirildi.

Yazarlar