Antalyaspor Nuri Şahin ve Antalyaspor yıkıldı! Çöküş devam ediyor

Nuri Şahin ve Antalyaspor yıkıldı! Çöküş devam ediyor

14.10.2022 - 21:57 | Son Güncellenme:

Spor Toto Süper Lig'in 10'uncu haftası Antalya derbisine sahne oldu. Alanyaspor, Antalyaspor'la karşı karşıya geldiği maçta rakibini devirdi ve haftalar sonra 3 puan hasretine son verdi. Nuri Şahin yönetiminde geçtiğimiz sezon inanılmaz bir performans sergileyen Antalyaspor'un kötü serisi devam etti.

Nuri Şahin ve Antalyaspor yıkıldı Çöküş devam ediyor

Alanyaspor, Spor Toto Süper Lig'in 10'uncu haftasında Antalyaspor'u konuk etti. Heyecan dolu dev derbinin ardından Alanyaspor'un galibiyet hasreti sona erdi. Nuri Şahin yönetimindeki Antalyaspor bu mağlubiyetle birlikte ligin dibine demir attı. İşte ayrıntılar...

Haberin Devamı

Zorlu müsabakanın 2'nci dakikasında Alanyaspor'da Rassoul'un geri pasında araya giren Luiz Adriano kaleciyle karşı karşıya kaldı. Luiz Adriano'nun vuruşunda açıyı daraltan Alanyaspor kalecisi Runnarsson topu çelmeyi başardı. Dönen topa tekrar vuruşunu yapan Fredy, meşin yuvarlağı auta gönderdi.

TOP AĞLARDA, BAYRAK HAVADA

Kritik mücadelenin 36'ncı dakikasında sağ kanattan süratle ceza sahasına giren Gökdeniz Bayrakdar çaprazdan yerden sert vurdu ve topu ağlara gönderdi. Karşılaşmanın yardımcı hakemi ağlarla buluşan top sonrası ofsayt bayrağını kaldırdı. VAR incelemesinin ardından Gökdeniz Bayrakdar'ın ofsaytta olduğu tespit edildi ve ağlara giden top gol değeri kazanmadı.

AHMED HASSAN FİLELERİ HAVALANDIRDI

Haberin Devamı

Heyecan dolu karşılaşmanın 44'üncü dakikasında sol kanattan kazanılan köşe vuruşunda topun başına Daniel Candeias geçti. Daniel Candeias'ın ortasında iyi yükselen Ahmed Hassan kafa vuruşunu yaptı. Ahmed Hassan'ın vuruşunda top ağlara gitti, Alanyaspor kritik müsabakanın 44'üncü dakikasında 1-0'lık üstünlüğü yakaladı. Alanyaspor'un yeni transferi Ahmed Hassan bu sezon Spor Toto Süper Lig'de ikinci kez rakip fileleri havalandırdı.

LUSAMBA ATTI, EL İTİRAZI

Zorlu müsabakanın 51'inci dakikasında Antalyaspor savunmasının kaptırdığı top sonrası Alanyaspor'da Yusuf hızla rakip yarı alana geçti. Yusuf'un ortasında seken meşin yuvarlağı Efecan Karaca kontrol etti. Efecan Karaca meşin yuvarlağı Leroy Fer'e gönderdi. Leroy Fer'in sağ kanattan ortasında Ömer Toprak'tan dönen topu penaltı noktasında kontrol eden Lusamba yerden kalecinin soluna vurdu ve ağlara gönderdi. Antalyaspor cephesi pozisyonda Lusamba'nın elle oynadığı yönünde itirazda bulundu. VAR'dan bir izleme tavsiyesi gelmedi ve Alanyaspor farkı ikiye yükseltti. Arnaud Lusamba, Spor Toto Süper Lig'de ilk kez gol sevinci yaşadı.

Nuri Şahin ve Antalyaspor yıkıldı Çöküş devam ediyor

"KÜMEYE" TEZAHÜRATINA CEVAP GECİKMEDİ

Alanyaspor taraftarları bu gol sonrası "Antalyaspor kümeye" şeklinde tezahüratlarda bulundu. Sol kanattan gelişen Antalyaspor atağında Cemali Sertel ortasını yaptı. Haji Wright dört Alanyasporlu futbolcunun arasında kafayla topu ağlara gönderdi. VAR kontrolü sonrasında da karar değişmedi ve Antalyaspor farkı bire indirdi.

Haberin Devamı

Antalyaspor'un ABD uyruklu golcüsü Haji Wright bu sezon Spor Toto Süper Lig'de 6'ncı kez rakip fileleri havalandırdı.

OYUNA GİRDİ GOLÜNÜ ATTI

Alanyaspor Teknik Direktörü Francesco Farioli, 69'uncu dakikada orta saha kurgusunda değişikliğe imza attı. Ev sahibi ekipte Lusamba ve Efkan Bekiroğlu kenara geldi. Doumbia ile Umut Güneş kalan sürede görev yapmak için oyuna girdi. Sağ kanatta ceza sahasına yakın noktada kazanılan serbest vuruşta Efecan Karaca çizgiye indikten sonra ortasını yaptı. Leroy Fer'in kafa vuruşunda Antalyaspor'da Alperen rakibine gol izni vermedi. Altıpas içinde yaşanan karambolde topu önünde bulan Doumbia'nın vuruşunda meşin yuvarlak ağlara gitti. Alanyaspor bu golle birlikte 3-1'lik üstünlüğü yakaladı.

NURİ ŞAHİN ÇILDIRDI

Antalyaspor Teknik Direktörü Nuri Şahin takımının yediği bu gol sonrası hakeme faul uyarısında bulundu. VAR'dan bir izleme önerisi gelmedi ve gol geçerlilik kazandı. Nuri Şahin bu karar sonrası tepkisini devam ettirdi.

Haberin Devamı

EFECAN, FARİOLİ'YE SERT ÇIKTI

Alanyaspor Teknik Direktörü Francesco Farioli, 77'nci dakikada Efecan Karaca ve Daniel Candeias'ı oyundan çıkardı. Alanyaspor'da kaptan Efecan Karaca, teknik direktörünün bu kararını beğenmedi. Efecan Karaca, Francesco Farioli'ye yönelik tavırlı hareketler sergiledi ve soyunma odasına yöneldi. Alanyaspor teknik heyetinden bir kişi Efecan Karaca'yı yedek kulübesine çektikten sonra güçlükle sakinleştirdi.

HAJİ WRİGHT FİLELERİ SARSTI

Antalyaspor'un yıldızı Haji Wright 87'nci dakikada bir kez daha sahneye çıktı. ABD uyruklu santrfor karşı karşıya kaldığı pozisyonda rakiplerinden sıyrıldı ve fileleri havalandırdı. Haji Wright'ın golüyle birlikte skor 3-2'ye geldi. Yapılan VAR incelemesinde herhangi bir ihlal tespit edilmedi.

ALANYASPOR HAFTALAR SONRA KAZANDI

Spor Toto Süper Lig'de bu sezon beklenen performansı sergileyemeyen Alanyaspor bu sonuçla birlikte 3 hafta sonra galip geldi. Francesco Farioli'nin öğrencileri, Spor Toto Süper Lig'de puanını 12'ye yükseltti. Alanyaspor'da Francesco Farioli'nin performansı son haftalarda tartışılır hale gelmişti.

Haberin Devamı

Nuri Şahin ve Antalyaspor yıkıldı Çöküş devam ediyor

ANTALYASPOR'DA ÇÖKÜŞ SÜRÜYOR

Nuri Şahin yönetimindeki Antalyaspor'da bu sonuçla birlikte galibiyet hasreti 6 maça yükseldi. Kırmızı-beyazlılar, Spor Toto Süper Lig'de ilk 10 hafta sonunda 6 puanda kaldı. Antalyaspor bu sezon oynadığı maçlarda sadece Ümraniyespor ve Trabzonspor'u mağlup etti. Nuri Şahin'in öğrencileri geçtiğimiz hafta Konyaspor'la 1-1 berabere kalmıştı.

Opta'nın verilerine göre; Bu sezon oynadığı dokuz Süper Lig maçının altısını kaybeden ve 18 gol yiyen Antalyaspor (2G 1B), 2008/09'dan bu yana bu aşamalardaki en yüksek sayılarına ulaştı (6M, 19 gol).