Beşiktaş Ahmet Nur Çebi ve Burak Yılmaz görüşmesinden karar çıktı!

Ahmet Nur Çebi ve Burak Yılmaz görüşmesinden karar çıktı!

06.11.2023 - 16:33 | Son Güncellenme:

Antalyaspor'a deplasmanda 3-2 mağlup olan Beşiktaş'ta Teknik Sorumlu Burak Yılmaz, Başkan Ahmet Nur Çebi ile bir araya geldi.

Ahmet Nur Çebi ve Burak Yılmaz görüşmesinden karar çıktı

Trendyol Süper Lig'in 11. haftasında Beşiktaş deplasmanda Antalyaspor'a 3-2 mağlup oldu. Karşılaşmanın ardından çok sert açıklamalarda bulunan Burak Yılmaz, Ahmet Nur Çebi ile görüşeceğini ve birtakım isteklerinin karşılanmasının durumunda 3 Aralık tarihine kadar görevine devam edeceğini belirtti. Burak Yılmaz isteklerinin karşılanmaması durumunda ise görevini bırakacağını açıklamıştı.

Haberin Devamı

Burak Yılmaz, "Kanal kanal geen büyüklerimiz var. Şimdi başkanımla görüşeceğim, 3 Aralık'a kadar ben kalacaksam bir isteğim olacak. Olmuyorsa ayrılacağım. Sabah akşam çalışıyorum, ben böyle bir saygısızlığı yaptırtmam." ifadelerini kullanmıştı.

YOLA DEVAM KARARI

Fanatik'te yer alan habere göre Ahmet Nur Çebi ve Burak Yılmaz bugün bir görüşme gerçekleştirdi. Yapılan görüşmede ayrılık kararı çıkmadı. Beşiktaş'ın 3 Aralık tarihine kadar Burak Yılmaz ile yola devam etmesi bekleniyor.

Ahmet Nur Çebi ve Burak Yılmaz görüşmesinden karar çıktı

BURAK YILMAZ, BAILLY'E TEPKİ GÖSTERMİŞTİ

Antalyaspor-Beşiktaş maçının devre arasında Tayfur Bingöl ile aralarında tartışma yaşanan Eric Bailly, Burak Yılmaz tarafından oyundan alınmıştı.

Burak Yılmaz, Fildişi Sahilli oyuncuya maç sonu tepki göstererek şu ifadeleri kullanmıştı:

Haberin Devamı

Önemli olan Beşiktaş formasıdır. Ben Beşiktaş formasını verdim. Saygısızlık, terbiyesizlik yapandan tekrar geri alırım. Bu kadar... Bunu net söylüyorum. Benim hiçbir şey umurumda değil. Teknik direktörlük kariyerim de umurumda değil. Ben teknik direktörlük yapmasam ne olur. Hiçbir şey umurumda değil. Beşiktaş formasını ben ilk 11 oyuncularımıza, sonradan girenlere elim titreyerek veriyorum. Hele ki bizim ülkemize gelip, bizim oyuncularımıza saygısızlık, terbiyesizlik yapılmasını kabul etmeyeceğim. Beni tanıyorsunuz. Ben kabul etmeyeceğim. Sonu ne olursa olsun. Eric Bailly ile ilgili bir sıkıntı yaşandı devre arasında. O yüzden çıkardım. Sakatlık durumu yok. Yakışıksız bir hareketten dolayı oyundan aldım. Var mı, daha net konuşalım, daha net sorun. Evet, aynen. Ben bunu yaptırtmam. Tayfur, Türk yabancı diye ayırmam. Benim oyuncumun yakasını çekemezsin ve bunu devam ettiremezsin. Ben böyle bir adamım. Ben teknik direktörlüğe devam edeceksem de böyle devam edeceğim.

Ahmet Nur Çebi ve Burak Yılmaz görüşmesinden karar çıktı

BAILLY ÖZÜR DİLEDİ

Eric Bailly ise gece geç saatlerde sosyal medya hesabından konuyla ilgili açıklama yayımladı. Deneyimli savunmacı özür diledi.

Eric Bailly paylaşımında şu ifadeleri kullandı:

"Rekabetçi olma isteği bizi daha başarılı olmaya itiyor ve bizim de isteğimiz bu. Hepimiz kazanmak istiyoruz. Teknik direktör, takım arkadaşlarım ve Beşiktaş ailesinden hatam dolayısıyla özür dilerim."

Haberin Devamı

NTV Spor'da yer alan habere göre 29 yaşındaki oyuncu özrünü Nevzet Demir Tesisleri’nde de tekrarladı. Konferans Ligi'nde oynanacak Bodo Glimt maçı hazırlıklarına başlayan siyah beyazlılarda, antrenman öncesi söz isteyen Bailly takım arkadaşlarından bir kez daha özür diledi.

Fildişi Sahilli oyuncu, olumlu tavrı ve olayın saha içi ile ilgili olması nedeniyle kadro dışı bırakılmayacak. Bailly'nin Bodo Glimt karşısında forma giymesi bekleniyor.

Ahmet Nur Çebi ve Burak Yılmaz görüşmesinden karar çıktı