Galatasaray Galatasaray'da Muslera gelişmesi! Geri dönüş tarihini canlı yayında duyurdu

Galatasaray'da Muslera gelişmesi! Geri dönüş tarihini canlı yayında duyurdu

06.11.2023 - 15:17 | Son Güncellenme:

Trendyol Süper Lig'de Fenerbahçe'nin Trabzonspor'a mağlup olmasıyla liderliğe yükselen Galatasaray'da Bayern Münih maçı öncesi sıcak gelişmeler yaşanıyor. Milliyet'in Galatasaray muhabiri Nevzat Dindar, sarı-kırmızılıların gündemini Skorer TV'de değerlendirdi. Nevzat Dindar, Muslera'nın geri dönüş tarihini açıkladı.

Trendyol Süper Lig'in 11. haftasında sahasında Kasımpaşa'yı 2-1 mağlup eden Galatasaray; Fenerbahçe'nin Trabzonspor'a sahasında mağlup olmasıyla liderliğe yükseldi.

Haberin Devamı

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde Bayern Münih'e konuk olacak Galatasaray'da sıcak gelişmeler yaşanıyor. Milliyet'in Galatasaray muhabiri Nevzat Dindar, sarı-kırmızılıların gündemini Skorer TV'de değerlendirdi. Nevzat Dindar, Muslera'nın geri dönüş tarihini açıkladı.

Nevzat Dindar'ın değerlendirmeleri şu şekilde:

"GALATASARAY İÇİN İYİ BİR HAFTA OLDU"

"Galatasaray'da açıkçası tam da istendiği gibi bir hafta oldu. Galatasaray kazandı Fenerbahçe kaybetti ve liderlik geldi. Sezon başından beri yere göğe sığdırılamayan Fenerbahçe, Galatasaray'ın gerisinde. Sadece Fenerbahçe değil Galatasaray da kazanıyordu bunun farkında değillerdi. Bu psikolojide Galatasaray götürecek. Geçtiğimiz hafta Fenerbahçe için kış geliyor demiştim. Bu işin sakatlığı, cezalısı, soğuğu var birçok negatif faktör bir araya gelebilir. Fikstür de önemli. Fenerbahçe açısından cicim ayları bitti. Adana deplasmanı da kolay değil. Bunlara hazırlıklı olmak lazım. Rakibinizin de aynı zamanda takılması lazım. Galatasaray'ın da kazanma alışkanlığı var. Galatasaray için iyi bir hafta oldu. Fenerbahçe için gözü kapalı kazanır yorumları yapıldı. Trabzonspor kötü bir hakem performansına rağmen büyüklüğünü gösterdi. Trabzonspor'la ilgili balıklı paylaşımlar yapılmıştı. İşte futbolla en iyi şekilde cevap verdiler. Trabzonspor böyle bir hakeme ve VAR'a rağmen kazandı. Mete Kalkavan'ın bu tür maçlarda risk olduğunu daha önceki programlarda söylemiştim. Zorbay Küçük kötü bir performans göstermiş olabilir ama Mete Kalkavan VAR'da maça etki etmiştir. Buna rağmen Trabzonspor, Fenerbahçe'yi yenmiştir. Doğru bir stratejiyle Fenerbahçe'yi yenebiliyorsunuz. Abdullah Avcı'yı tebrik etmek lazım."

Haberin Devamı

Galatasarayda Muslera gelişmesi Geri dönüş tarihini canlı yayında duyurdu

"GALATASARAY'IN KOLAY TESLİM OLACAĞINI DÜŞÜNMÜYORUM"

"Bayern Münih maçı gerçekçi olalım kötü denilen Bayern, Dortmund'a deplasmanda 4 attı. Bayern en sıkıntılı gözüktüğü dönemde bile saygı duyulması gereken kulüplerden birisi olduğunu hep gösteriyor. Bayern Münih kupada bir hezimet yaşadı. Yenilmeleri büyük olay oldu. Galatasaray maçında 70 dakikalık futbollarıyla eleştiri almışlardı. Kane, Kimmich, Sane, Kim Min Jae ve Coman gibi yıldızların olduğu bir takım. Kuralar çekildiğinde kimse Bayern'den puan alınmasını tahmin etmiyordu. İlk maçtan önce Okan Buruk'a 'Oynamadan 1 puan verseler kabul eder misiniz?' şeklinde bir soru sormuştum ve tepki toplamıştım. Oynanan futboldan sonra sorduğum soru için pişman olmuştum. Bayern maçında keyif almaya bakacağım. Galatasaray'a yakışan bir oyun oynanmasını istiyorum. Kolay teslimiyet zihniyeti olmayacaktır. Teslimiyetçi bir Galatasaray beklemiyorum. Almanya'da Türkiye'ye yakışan bir Galatasaray performansı bekliyorum."

Haberin Devamı

Galatasarayda Muslera gelişmesi Geri dönüş tarihini canlı yayında duyurdu

"MUSLERA YERİ ZOR DOLDURULACAK BİR OYUNCU"

"Galatasaray'da özellikle Kaısmpaşa maçında Okan hoca savunmanın merkezinde Davinson ve Nelsson'u denedi. Sol bekte Abdülkerim oynamıştı. Bu olumlu bir yanıt vermedi. Kasımpaşa birçok pozisyona girdi. Okan hoca bundan vazgeçme kararı aldı. Nelsson gibi oyun kurulumunda sorun yaşayan ayağı zayıf bir oyuncu olduğunda sıkıntı yaşayabiliyorsunuz. Sol bekte Bayern Münih maçında Angelino'yu bekliyorum. Galatasaray'da bir tek Muslera sakat. Kalede Günay Güvenç olacak. Günay bence kaleyi doldurabilecek bir kaleci. Ben, Günay'a güveniyorum. Galatasaray'da bir şekilde şans bulması arzu ediliyordu. Böyle bir ortamda keşke sakatlık sonrası olmasaydı da hocanın bir tercihi sonucu olsaydı. Ligde riske girmek istemiyor hoca Muslera'ya bu anlamda ihtiyacı var. Muslera yeri zor doldurulacak bir oyuncu. Ligde yerli denkleminde kaleye Türk oyuncu koyduğunuz zaman eliniz daha rahat olabiliyor. Muslera'nın kalitesi asla tartışılmaz ama Günay'ın da bu yükün altından kalkabileceğini düşünüyorum. Bayern karşısında Günay değil dünyanın en iyi kalecisi de olsa işiniz kolay değil."

Haberin Devamı

Galatasarayda Muslera gelişmesi Geri dönüş tarihini canlı yayında duyurdu

MUSLERA'NIN GERİ DÖNÜŞÜ İÇİN TARİH VERDİ

"Bayern Münih ve Hatayspor maçlarında Muslera olmayacak. Daha sonrası için tarih vermek sağlıklı değil. Muslera hep tahmin edilenden erken dönmüştür. Ben Muslera'nın milli aradan sonra döneceğini düşünüyorum. Muslera'nın erken döndüğünü göz önünde bulundurmak lazım. Muslera sahalara tahmin ettiğimizden daha erken dönecek. Milli aradan sonra döneceğini düşünüyorum. Başka birisi olsa 4-5 maç sıkıntılı derdik."

Haberin Devamı

Galatasarayda Muslera gelişmesi Geri dönüş tarihini canlı yayında duyurdu

İŞTE GALATASARAY'IN MUHTEMEL 11'İ

"Bayern Münih maçında kalede Günay olacak. Savunmada Sacha, Davinson, Abdülkerim, Angelino, Kaan, Torreira, Tete, Kerem Zaha ve Icardi olacak. Bayern, Rize ve Kaısmpaşa maçlarında iğneyle oynadığı Icardi... Icardi'nin fedakarlığıyla Galatasaray bu süreci yürüttü. Burada hiçbir risk alınmıyor. Sonuçta oyuncu maça bir şekilde çıkıyor ve burada kriter şu maç içerisindeki deparları, hücum aksiyonlarına dikkat ediliyor. Bunları iyi yaptığı için bu sınavı iyi verdiğini düşünüyorum. Mauro Icardi sakatlığının izlerini saha içinde yaşamıyor. Oynatılması risk taşımıyor."

Galatasarayda Muslera gelişmesi Geri dönüş tarihini canlı yayında duyurdu

"ALMANYA'DA BİLETLER 700 EUROYA ULAŞMIŞ DURUMDA"

"Almanya'da yaşayan Türk taraftarların karşılaşmaya müthiş bir ilgisi var. Galatasaray'a 4 bin 300 kişilik yer ayrıldı. Bu biletler karaborsada Almanya'da 700 euro veriyorlar. Bu bilgiyi Aykut Erçetin'den aldım. Türk taraftarlar bu biletler için 700 euro vermeye hazır. 30 eurodan neredeyse bin euroya yükselebilir biletler. Bu kadro o maçın hakkını verir. Farklı yenilse bile 'Ben Galatasaray'ım' dedirtir. Galatasaray bu sene Şampiyonlar Ligi'yle birliklte eski günlerine dönüş sinyalleri verdi. Manchester United deplasmanında bunu gösterdi. Bayern Münih maçındaki performansıyla hatta Kopenhag maçındaki geri dönüşüyle bunu gösterdi. Fenerbahçe 19 maç üst üste kazandı peki sonuç ne? Bugün lider Galatasaray ve böyle de götürecek."

"BAYERN, DORTMUND'A 4 GOL ATARAK KALİTESİNİ GÖSTERDİ"

"Bayern oyuncu grubu isterse çok rahat hocasını da yollar istediği sonucu da alabilir. Şu an ellerinin güçlü olması için ekstra çaba harcarlar. Kötü bir sonuç Tuchel'i haklı çıkaracak. Tuchel'in yapacağı bir operasyonu meşru kılacak. Tuchel'in statta unutulması Galatasaray'a avantaj sağlayabilecek bir durum değil. Oyuncular 3. lig takımına elenince çok tepki aldılar ama sonrasında Dortmund'a deplasmanda 4 atarak kalitelerini gösterdiler. Ne büyük beklenti içindeyim ne de Galatasaray'ın teslimiyetçi olacağını düşünüyorum."

Galatasarayda Muslera gelişmesi Geri dönüş tarihini canlı yayında duyurdu

Yazarlar