AlanyasporAlanyaspor'da Fatih Tekke'den istifa cevabı!

Alanyaspor'da Fatih Tekke'den istifa cevabı!

25.11.2023 - 22:44 | Son Güncellenme:

Alanyaspor Teknik Direktörü Fatih Tekke, Galatasaray müsabakasının ardından açıklamalarda bulundu. Fatih Tekke, istifa sorusuna cevap verdi.

Alanyasporda Fatih Tekkeden istifa cevabı

Alanyaspor Teknik Direktörü Fatih Tekke, alınan sonucun kendisi için kolay olmadığını belirterek, "Olumlu söyleyecek çok cümlem yok. Galatasaray'ı tebrik ederim. Sonuç çok farklı da olabilirdi. Gol de atabilirdik. Çok da gol yiyebilirdik. Maç Galatasaray'ın kontrolünde geçti. 9-10 yıldır bu işi yapmaya çalışıyorum. Şu ana kadar tırnaklarımızla kazıya kazıya bir yerlere gelmeye çalışıyoruz. Alanya'ya gelme amacımız burayı bir yere getirmek. Kendimce ekibimle en fazla bir kez Alanya dışına çıktık. 7/24 çalışıyoruz. Benim değerlendirmem bu. Bir takımın düzenini iyi hale getirmek amacım. Bugün beni üzen düzensizlik. Tüm sorumluluk benim. Bu takım bir ilçe takımı. Ama büyük işler yapmış bir takım. Amacımız kötü hale getirmek değil. Daha iyi hale getirmek. Antrenörlük hayatıma başladığım günden bu yana kendime sorarım. Bugün de 'Neden başaramadın Fatih?' diye kendimi sorgulayacağım. Moralim iyi değil. Alanya camiasından özür dilerim. Pes etmeyeceğim ama yeniden bakacağız. Galatasaray'a yenilmek absürt değil. Düzensizlik sorun. Kendimi ve ekibimi çok başarısız buluyorum" dedi.

Haberin Devamı

Bırakmayı düşünmediğini anlatan Tekke, "Düşüneceğim. Neden böyle oluyor, bunu cevabını arayacağım. Bazı durumlarda doğru sandığınız şeyler yanlış olabilir. Biraz düşündükten, istişare ettikten sonra düşüneceğim. Bırakma isteğinde değilim. Benim için önemli olan; aile gibi olan bir ortamda savaşmak isteyen biriyim. Bugünkü bu düzensizlik bana bu cümleleri söyletti" diye konuştu.

Tüm sorumluluğun kendisine ait olduğunu belirten Fatih Tekke, "Kendimde eksik olduğunu söylüyorum. Oyuncularıma bir şey söylemem. Her oyuncuma inanıyorum. Belki de şu cümleyi kurmam lazım. Aşırı derece bir rahatlık. Bu kadar rahat davranamayız. Yenilince sorumluluk benim. Oyunun oturması için 25 değil 250 gün lazım. Benim çalıştığım diğer kulüplerde bir düzen oturuyordu" diyerek sözlerini tamamladı.

Haberin Devamı

Alanyasporda Fatih Tekkeden istifa cevabı

Yazarlar