Beşiktaş Ali Ece: Beşiktaş'ın en başarılı hocası Şenol Güneş'tir!

Ali Ece: Beşiktaş'ın en başarılı hocası Şenol Güneş'tir!

06.01.2024 - 07:05 | Son Güncellenme:

Beşiktaş'ın Kasımpaşa'ya 3-1'lik skorla mağlup olduğu mücadelenin ardından Ali Ece yorumlarda bulundu.

Ali Ece: Beşiktaşın en başarılı hocası Şenol Güneştir

Süper Lig'in 19'uncu haftasında Beşiktaş, Kasımpaşa engeline takıldı. Siyah-beyazlıların 3-1'lik skorla sahadan puansız ayrıldığı mücadeleyi Ali Ece değerlendirdi.

Haberin Devamı

Beşiktaş'ın ara transfer döneminde kadrosuna önemli isimleri dahil etmesi gerektiğini belirten Ali Ece, "Beşiktaş’ın uzun zamandır bu kadar kötü kadrosu yoktu. Teknik direktör kadar çok iyi 3 tane de oyuncu bulman gerekiyor. 1 ay önce 'söylediğim isimler gelirse bantsız yayın yapacağım' dedim. Emil Forsberg'i söyledikten 1 hafta sonra New York Red Bulls'a gitti. Giovanni van Bronckhorst, iyi bir Rangers aldı. Şimdi kötü bir Beşiktaş'ı alacak. Giovanni van Bronckhorst'u futbolcu olarak da severim ve takip ederdim. Hasan Arat yönetimi bu takıma çok iyi 3 tane oyuncu almayacaksa hiç kimseyi almasınlar. Rıza Çalımbay’ın da hataları oldu. 'Hamına mamına' gibi saçma açıklamalar oldu ama Şenol Güneş de mi başarısız oldu? Beşiktaş'ın 2004'ten bu yana en başarılı hocası Şenol Güneş'tir" ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

Beşiktaş'ta yeni idarecilerin görevlerini yerine getirmesi gerektiğini vurgulayan Ali Ece, "Beşiktaş'ın takımı dökülüyor. Bırakın bu takımın üçgen yapmasını yamuk bile yapamazlar. Semih Kılıçsoy, Cenk Tosun ve Aboubakar ile mevkidaş olmasına rağmen bugün en kral işi yaptı. 11 Ocak’ta transfer sezonu açılacak şimdiden çok iyi 3 tane oyuncuyu bulman lazım. Bazı şeylerin izahı olmaz mizahı olur. Gülüyorsam sinirden gülüyorumdur. Beşiktaşlı taraftarlar Samet Aybaba’yı Feyyaz Uçar’ı Hasan Arat’ı seviyor ama şimdiden görevlerinizi yerine getirmeniz gerekiyor" açıklamasını yaptı.

Semih Kılıçsoy'un performansına dikkat çeken Ali Ece, "Beşiktaş yönetimi olarak bu takımı oynatamazsın. 4 ay sonra protestolar başlar. Ben Amartey’in 6 numara oynamasına razıyım. Bakhtiyor’un yerine Aytuğ oynayamaz mıydı? Aytuğ, Bakhtiyor’un yaptığı hataları yapsa bu kadar karamsar olmazdık çünkü 'Aytuğ öğrenir' derdik. Sezon başından beri Şenol Güneş, Burak Yılmaz, Rıza Çalımbay ve Serdar Topraktepe 4-3-3 oynatıyor. Bilimsel olarak aynı şeyi deneyerek farklı sonuçlar alamazsın. Bir an önce yeni hoca bulunup Serdar Topraktepe’nin yaptığı en iyi iş olan yeni Semih Kılıçsoy yetiştirmesi için altyapıya geri gönderilmesi lazım. Beşiktaş’ın bugün tek olumlu yanı Semih Kılıçsoy’du" dedi.

Haberin Devamı