Magazin Alkışlar Eczacı'ya!

Alkışlar Eczacı'ya!

25.05.2016 - 02:30 | Son Güncellenme:

Geçtiğimiz sezon hem Dünya hem de Avrupa Şampiyonu olan Eczacıbaşı Kadın Voleybol Takımı jüri özel ödülünü aldı. Eczacıbaşı Topluluğu CEO’su Erdal Karamercan, “Türk kadın voleybol takımları Avrupa ve Dünya şampiyonu oluyor. Bu artık bir gelenek haline geldi. Bizim de bunda bir katkımız olduysa gurur duyarız” dedi.

Alkışlar Eczacıya

Gillette-Milliyet Yılın Sporcusu gecesinde jüri özel ödülüne geçen yıl Dünya ve Avrupa Şampiyonu olan Eczacıbaşı Kadın Voleybol Takımı layık görüldü.

Haberin Devamı

Milliyet Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Fikret Bila, Jüri Özel Ödülü’nü Eczacıbaşı Topluluğu CEO’su Erdal Karamercan’a verdi.

Uzun serüven

Karamercan, “Öncelikle rahmetli Nejat ve Şakir Eczacıbaşı’nın hayallerinde başlayan 50 yıllık serüven bugün ülkemizin takım sporlarında dünyanın en başarılı noktaya gelmesini sağladı. Türk kadın voleybol takımları Avrupa ve Dünya şampiyonu oluyor. Bu artık bir gelenek haline geldi. Bizim de bunda bir katkımız olduysa gurur duyarız” dedi.

Alkışlar Eczacıya

Güneş gibi ışıldadı

2015 Dünya Gençler Yüzme Şampiyonası’nda 4 altın madalya kazanan ve 2 kez Dünya Gençler Rekoru kıran Victoria Zeynep Güneş, Gillette Venus Yılın Kadın Sporcusu ödülünü kazandı.

Ödülünü Procter & Gamble Türkiye-Kafkasya Yönetim Kurulu Başkanı Tankut Turnaoğlu’dan alan Güneş, “Bütün bu insanların önünde olmak benim için gurur verici. Bana oy veren herkese teşekkür etmek istiyorum. Salonda olan aileme bana destek veren herkese teşekkür ediyorum. Benim için çok önemli bir ödül” dedi.

Haberin Devamı

Alkışlar Eczacıya

Başarılı sunum!

Gecenin sunuculuğunu Lig TV’nin başarılı iki ismi Tuğçe Saatman ile Melih Şendil yaptı. Saatman ve Şendil, uyumları, kusursuz sunumları ve zaman zaman yaptıkları esprilerle konukların büyük beğenisini aldı.

Alkışlar Eczacıya

Anneler için

Procter&Gamble Türkiye-Kafkasya Yönetim Kurulu Başkanı Tankut Turnaoğlu, Gillette Özel Ödülü’nü milli güreşçimiz Taha Akgül’e teslim etti.

Akgül, “Gillette ve P&G ailesine teşekkür ediyorum. Ben geçen yıl da Milliyet’in yılın sporcusu adayıydım. 2014, 2015 yıllarında serbest güreşte Dünya ve Avrupa Şampiyonu oldum. Ben bu ödülü annelere sponsor olan P&G ailesi adına ve bütün Türkiye’deki olimpik sporcuların anneleri adına alıyorum.

P&G benim anneme ve babama da sponsor oldum. Onlar da benimle birlikte olimpiyatlara gelerek beni izleyecekler. Herkese teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

Alkışlar Eczacıya

Denizli’den derbi mesajı

Ödül töreninin ilgi çeken isimlerinden biri de Teknik Direktör Mustafa Denizli oldu. A Milli Takım’ın Avrupa Şampiyonası öncesi durumunu değerlendiren Denizli, “Şu anda milli takımın bize verdiği mesaj, bu şampiyonada son derece iyi ve açık kapıların olduğu bir mesaj. İnşallah da düşündüklerimizi gerçekleştirir” diye konuştu.

Haberin Devamı

Denizli, Galatasaray ile Fenerbahçe arasındaki kupa finali için de “Türkiye’nin bugünkü ortamına layık bir ortam olsun. Güzel bir maç olsun” yorumunu yaptı.

Alkışlar Eczacıya

Fikret Bila ile Fatih Terim bir süre sohbet etti.

Yazarlar