Futbol Almanya'da Hansi Flick kovuldu! Tarihe geçti

Almanya'da Hansi Flick kovuldu! Tarihe geçti

10.09.2023 - 20:22 | Son Güncellenme:

Hazırlık maçında Japonya'ya 4-1 mağlup olan Almanya'da Teknik Direktör Hansi Flick ile yollar ayrıldı. Flick bu ayrılık sonrası tarihe geçti.

Almanyada Hansi Flick kovuldu Tarihe geçti

EURO 2024'te ev sahibi olduğu için elemelerde yer almayan Almanya, dün oynadığı hazırlık maçında Japonya'ya 4-1 mağlup olmuştu. Almanya Teknik Direktörü Hansi Flick ile yollar resmen ayrıldı.

Haberin Devamı

4 MAÇTIR KAZANAMADI
Japonya karşılaşmasından önce sırasıyla Belçika, Ukrayna, Polonya ve Kolombiya ile karşılaşan Hansi Flick'in ekibi 4 maçta galibiyet elde edemedi. Bu maçlarda Almanya, Ukrayna hariç rakiplerine mağlup oldu.

FRANSA İLE KARŞILAŞACAK
Rudi Völler, Hannes Wolf ve Sandro Wagner, 2 gün sonra Fransa'ya karşı bir sonraki maça çıkacak. Yapılan açıklamada yetkililer, son zamanlarda alınan hayal kırıklığı yaratan sonuçların ardından milli takımının yeni bir ivmeye ihtiyacı olduğu konusunda hemfikirdi.

GÖNDERİLEN İLK HOCA!
Hansi Flick, 123 yıllık Almanya Futbol Federasyonu tarihinde kovulan ilk teknik direktör oldu

Almanya, 2022 Dünya Kupası'nda E Grubu'nda yer alırken Japonya ve İspanya'nın ardından grubu üçüncü sırada tamamlamıştı.

Haberin Devamı

Flick Japonya maçı sonrası şu ifadeleri kullanmıştı: "Futbolun dinamik olduğunu ve neler olabileceğini tahmin edemiyorum ama kendi açımdan bakınca takımı en iyi şekilde hazırlamak için çalışıyoruz. İyi bir iş çıkardığımı düşünüyorum ve bu iş için doğru kişi olduğumu biliyorum."