Turkish Airlines Euroleague Anadolu Efes-Panathinaikos THY Euroleague maçı bu akşam saat kaçta hangi kanalda?

Anadolu Efes-Panathinaikos THY Euroleague maçı bu akşam saat kaçta hangi kanalda?

25.03.2021 - 13:16 | Son Güncellenme:

THY Euroleague'de mücadele eden temsilcimiz Anadolu Efes 31. hafta maçında bu akşam sahasında Panathinaikos'u konuk edecek. Euroleague'de 8 haftalık galibiyet serisi geçtiğimiz hafta Bayern Münih mağlubiyeti ile son bulan Anadolu Efes bu akşam sahasında Yunan temsilcisi Panathinaikos'u konuk edecek. Peki Anadolu Efes-Panathinaikos maçı bu akşam saat kaçta hangi kanalda?

Anadolu Efes-Panathinaikos THY Euroleague maçı bu akşam saat kaçta hangi kanalda

Anadolu Efes-Panathinaikos maçı için geri sayım devam ediyor. THY Euroleague'de 31. hafta maçında bu akşam Sinan Erdem Spor Salonu'nda Panathinakos'u konuk edecek olan Anadolu Efes Lig'de geride kalan 30 haftada aldığı 19 galibiyet ve 11 mağlubiyet ile 3. sırada yer alıyor. Geçtiğimiz hafta Bayern Münih karşısında şok bir mağlubiyet alan Anadolu Efes Panathinakos'u devirip üst sıralar için mücadelesini sürdürmenin hesaplarını yapıyor. Peki Anadolu Efes-Panathinaikos maçı bu akşam saat kaçta hangi kanalda?

Haberin Devamı

ANADOLU EFES-PANATHİNAİKOS MAÇI NE ZAMAN SAAT KAÇTA HANGİ KANALDA?

Anadolu Efes-Panathinaikos maçı bu akşam saat 20:30'da başlayacak. Mücadele beIN SPORTS HABER ekranından naklen yayınlanacak.

Anadolu Efes Erkek Basketbol Takımı, THY Avrupa Ligi'nin 31. haftasında bu akşam sahasında Yunanistan'ın Panathinaikos takımını konuk edecek.

Sinan Erdem Spor Salonu'nda oynanacak mücadele 20.30'da başlayacak.

THY Avrupa Ligi'ndeki 8 maçlık galibiyet serisi geçen hafta Bayern Münih karşısında son bulan lacivert-beyazlılar, 19 galibiyet ve 11 mağlubiyetle 3. sırada bulunuyor.

Konuk takım ise 10 galibiyet ve 18 mağlubiyetle 16. basamakta yer alıyor.

İki takım arasında ligin ilk yarısında Yunanistan'da oynanan karşılaşmayı Anadolu Efes, 80-77 kazanmıştı.

Haberin Devamı

Avrupa'da 717. randevu

Anadolu Efes, Panathinaikos karşılaşmasıyla Avrupa kupalarında 717. maçına çıkacak.

Lacivert-beyazlı ekip, Avrupa kupalarında oynadığı 716 karşılaşmada 407 galibiyet ve 309 yenilgi yaşadı.

Anadolu Efes, Avrupa Ligi'nde ise 469. maçını yapacak. Lacivert-beyazlı ekip, Avrupa basketbolunun kulüpler düzeyindeki bir numaralı organizasyonunda oynadığı 468 karşılaşmada 250 galibiyet aldı, 218 kez salondan mağlup ayrıldı.

 

 

Yazarlar