İspanya La Liga Ancelotti, Arda Güler'den bir kez daha özür diledi: Seni hayal kırıklığına uğrattım!

Ancelotti, Arda Güler'den bir kez daha özür diledi: Seni hayal kırıklığına uğrattım!

14.04.2024 - 08:51 | Son Güncellenme:

Real Madrid'in Mallorca'yı deplasmanda 1-0 mağlup ettiği karşılaşmada 4 oyuncu değişikliği yapan Ancelotti, Arda Güler'e yine süre vermedi. İtalyan teknik adamın maçın ardından soyunma odasında Arda Güler'in yanına giderek genç oyuncudan özür dilediği belirtildi.

Ancelotti, Arda Gülerden bir kez daha özür diledi: Seni hayal kırıklığına uğrattım

İspanya La Liga'nın 31. haftasında Real Madrid, Mallorca'ya konuk oldu. Şampiyonlar Ligi'nde Manchester City ile unutulmaz bir çeyrek final karşılaşması oynayan Real Madrid, Mallorca deplasmanında özellikle hücum oyuncularında büyük rotasyona gittiği maçı Aurélien Tchouaméni'nin müthiş golüyle 1-0 kazandı ve ligin bitimine 7 hafta kala en yakın takipçisi Barcelona'nın 8 puan önünde liderliğini sürdürdü.

Haberin Devamı

Real Madrid'in Mallorca'yı yendiği karşılaşmada teknik direktör Ancelotti 4 oyuncu değişikliğine giderken Arda Güler'e yine süre vermedi. İspanyol basınında yer alan habere göre İtalyan teknik adam Mallorca maçının bitiş düdüğüyle soyunma odasına yöneldi ve genç oyuncudan özür diledi.

Ancelotti, Arda Gülerden bir kez daha özür diledi: Seni hayal kırıklığına uğrattım

ZORLANDI AMA KAZANDI

LaLiga 31. hafta karşılaşmasında Real Madrid deplasmanda Mallorca'yı 1-0 mağlup etti. Real Madrid'e galibiyeti getiren golü 48. dakikada Aurelien Tchouameni kaydetti. Real Madrid'de Arda Güler karşılaşmada süre almadı.

Real Madrid bu galibiyetle puanını 78'e çıkartıp liderliğini sürdürürken, Mallorca ise 31 puanda kaldı. Real Madrid bir sonraki karşılaşmasında sahasında Barcelona'yı konuk ederken, Mallorca ise Sevilla deplasmanına gidecek.

Haberin Devamı

Ancelotti, Arda Gülerden bir kez daha özür diledi: Seni hayal kırıklığına uğrattım

'ANCELOTTI, ARDA'DAN ÖZÜR DİLEDİ'

Real Madrid Teknik Direktörü Carlo Ancelotti, Arda Güler'e Mallorca maçında süre vermedi. İtalyan teknik adam genç yıldıza Manchester City maçında da görev vermemişti.

Defensa Central'de yer alan habere göre Ancelotti, Mallorca maçının bitiş düdüğüyle soyunma odasına yöneldi ve Arda Güler'den özür diledi.

Haberde şu ifadeler yer aldı:

Real Madrid, Mallorca deplasmanından mutlu ayrıldı ve şimdiden Manchester City ile oynayacakları büyük maçı düşünüyorlar. Ancak adadan biraz daha üzgün ayrılan Arda Güler oldu. Türk orta saha oyuncusu bir kez daha oynamadı.

Carlo Ancelotti'nin düşüncesi ona dakikalar vermekti. Ancak Ancelotti sonucu korumak için daha fazla defansif değişiklik yapmayı tercih etti.

Yine de özür dilemek için onunla birkaç kelime konuştu: "Arda, senden özür dilemeliyim... 0-2 yapsaydık oyuna girecektin ama oyun tehlikeli bir hal aldı ve çok fazla değişiklik yapmak istemedim. Seni hayal kırıklığına uğrattığım için özür dilerim..."

Ancelotti, Arda Gülerden bir kez daha özür diledi: Seni hayal kırıklığına uğrattım

'DEVAM EDECEK'

Haberde Arda Güler'in Real Madrid'de kolay bir sezon geçirmemesine rağmen kulüpte kendisine duyulan güvenin oldukça yüksek seviyede olduğu aktarıldı. Gelecek yıllarda Arda'nın en çok konuşulacak isimlerden biri olacağına inancın tam olduğu ve kiralık olarak takımdan ayrılmasının reddedilebileceği belirtildi.

Haberin Devamı