Beşiktaş Anderson Talisca Türkiye'ye dönüyor! Süper Lig devine imza atacak

Anderson Talisca Türkiye'ye dönüyor! Süper Lig devine imza atacak

20.02.2024 - 14:13 | Son Güncellenme:

Brezilya basınının iddiasına göre; süper solak yeniden Süper Lig'e dönmeye hazırlanıyor. Futbolseverleri heyecanlandıran bu haberin yaz transfer döneminde resmiyete kavuşacağı öğrenildi.

Anderson Talisca Türkiyeye dönüyor Süper Lig devine imza atacak

Kariyeri boyunca oynadığı her takımda iz bırakmayı başaran Anderson Talisca, bir dönem Süper Lig'e de damga vurmuştu. Beşiktaş formasıyla taraftarlarına kalbine kazınan Brezilyalı futbolcu, siyah-beyazlı ekipte önemli başarılar da elde etmişti. Süper Lig'de 2016/17 sezonunda Kartal ile şampiyonluk yaşayan Talisca, kariyerine Suudi Arabistan'da devam ediyor.

Haberin Devamı

Her transfer döneminde Süper Lig devlerinin radarına giren Talisca'nın geleceği hakkında da flaş bir iddia ortaya atıldı. Bu sezon Al-Nassr ile 23 resmi maçta forma giyen 30 yaşındaki yıldız isim, 20 gol ve 4 asistle oynuyor. Gelecek sezon için transfer çalışmalarına şimdiden başlayan Süper Lig devi, yaz aylarında Talisca'yı kadrosuna katmak istiyor.

Anderson Talisca Türkiyeye dönüyor Süper Lig devine imza atacak

BEŞİKTAŞ YOLUNDA 

Brezilya basınının aktardığı habere göre Anderson Talisca, yeniden Süper Lig'e dönecek. 2026 yılında Al-Nassr ile sözleşmesi bitecek olan 30 yaşındaki futbolcu, Beşiktaş formasıyla Süper Lig'de yeniden vitrine çıkacak. Hasan Arat yönetiminin taraftara hediyesi olması beklenen Talisca'nın sezon sonunda Arabistan'dan ayrılacağı iddia edildi. Talisca'nın Suudi Arabistan'dan ayrılmasının ardından ise Beşiktaş ile görüşeceği belirtildi.

Haberin Devamı

37 GOL, 14 ASİSTLİK MÜTHİŞ PERFORMANS

Beşiktaş ile toplamda 80 resmi maçta oynayan Brezilyalı yıldız, bu maçlarda 37 gol ve 14 asistle oynamıştı. Türkiye'de Süper Lig şampiyonluğu da yaşayan Talisca, sezon başında da Beşiktaş'ın radarına girmişti. Ancak oyuncunun yüksek maaşı, Beşiktaş'ın bu transferi tamamlamasına engel oldu.