Antalyaspor Antalyaspor Başkanı Sinan Boztepe: Üzüntü ve şaşkınlık ile takip ettim!

Antalyaspor Başkanı Sinan Boztepe: Üzüntü ve şaşkınlık ile takip ettim!

14.01.2024 - 20:38 | Son Güncellenme:

Antalyaspor Başkanı Sinan Boztepe, Trabzonspor maçında fileleri havalandırdıktan sonra skandal bir sevince imza atan Sagiv Jehezkel ile ilgili konuştu.

Antalyaspor Başkanı Sinan Boztepe: Üzüntü ve şaşkınlık ile takip ettim

Süper Lig'in 20'nci haftasında Trabzonspor ile puanları paylaşan Antalyaspor'da Başkan Sinan Boztepe açıklamalarda bulundu. Sagiv Jehezkel'in skandal hareketi ile ilgili kulüp resmi sitesinden bir açıklama paylaşan Sinan Boztepe şu ifadeleri kullandı:

Haberin Devamı

"Bugün oynadığımız Trabzonspor karşılaşmasında, Sagiv Jehezkel’in, Antalya’mın, Antalyaspor’umuzun ve ülkemizin hassasiyetlerine aykırı bir davranış içinde bulunduğunu üzüntü ve şaşkınlık ile takip ettim. Kulübümüz resmi sosyal medya hesaplarında gol sonrası yapılan anlık paylaşım, konunun fark edilmesi ile birlikte anında kaldırılmıştır. Sonunda hangi büyük başarı gelecekse bile bu tür davranışlara benim başkan olduğum süre içinde müsaade etmeyeceğimi tüm kamuoyunun bilmesini isterim. Bizler sporun ve yeşil zeminin içinde kalmaya, futbolcularımızı din, dil, ırk ayrımı yapmadan sadece sporcu olarak görmeye devam ederken, spekülasyona neden olabilecek bu hareketi asla tasvip etmiyorum. Bugün olduğu gibi bundan sonra da gereğini yapacağımdan kimsenin şüphesi olmasın."