Antalyaspor Antalyasporlu Naldo'yu üzen kaza! Durumları kritik

Antalyasporlu Naldo'yu üzen kaza! Durumları kritik

07.09.2023 - 15:16 | Son Güncellenme:

Antalyaspor’un Al-Taawoun’dan transfer ettiği Naldo’ya ailesinden kötü haber geldi. Brezilyalı futbolcunun kayınpederi, kayınvalidesi ve 4 yaşındaki oğlu trafik kazası geçirdi.

Antalyaspor’un Al-Taawoun’dan transfer ettiği Naldo’ya ailesinden kötü haber geldi. Brezilyalı futbolcunun kayınpederi, kayınvalidesi ve 4 yaşındaki oğlu trafik kazası geçirirken, durumlarının ciddi olduğu öğrenildi.

Haberin Devamı

Naldo'nun oğlu vardı

2 sezon Antalyaspor formasını giydikten sonra Suudi Arabistan takımlarından Al-Taawoun’a transfer olan ve 1 yıl sonra geri dönen Naldo’ya ailesinden kötü haber geldi. Brezilyalı futbolcunun kayınpederi, kayınvalidesi ve 4 yaşındaki oğlunun bulunduğu araç trafik kazasına karıştı.

Naldo’nun ailesinin bulunduğu araçla birlikte iki otomobil ve 1 motosikletin karıştığı kazada yaralıların durumunun ciddi olduğu öğrenildi.

Antalyasporlu Naldoyu üzen kaza Durumları kritik

Arkadan vurdular

Antalya’nın Konyaaltı ilçesi sınırları içerisinde gerçekleşen kazada Naldo’nun ailesinin bulunduğu araca arkadan başka bir aracın çarptığı ve bir motosikletin de arada kaldığı öğrenildi. Yaralılar, Akdeniz Üniversitesi Hastanesi’ne kaldırılırken, Naldo’nun oğlunun ve kayınvalidesinin durumunun ciddiyetini koruduğu belirtildi.

Haberin Devamı

Hastaneye akın ettiler

Yaşanan kazanın ardından Naldo’ya destek olmak için Antalyaspor adına yönetim, futbolcular ve teknik heyet de hastaneye akın etti. Naldo’nun yanında yer alan Kırmızı-Beyazlılar, doktorlardan gelecek iyi haberi bekliyor.

1/7

2/7

3/7

4/7

5/7

6/7

7/7

1 sene sonra geri döndü

2020 yılında İspanya’nın Espanyol takımından Antalyaspor’a transfer olan Naldo, 2 sezon Kırmızı-Beyazlı formayı giydikten sonra Suudi Arabistan takımlarından Al-Taawoun’a transfer oldu. Al-Taawoun ile 1 sezon futbol oynadıktan sonra Antalyaspor’a geri dönen Naldo, bu sezon henüz forma giymedi.

Antalyasporlu Naldoyu üzen kaza Durumları kritik

73 maçta forma giydi

Antalyaspor kariyerinde 73 maça çıkan 35 yaşındaki futbolcu, 7 kez gol atma başarısı gösterdi. Naldo, geçen sezon ise Al-Taawoun’da toplam 27 maça çıkmış ve 1 gol, 2 asist kaydetmişti.

TFF'DEN 'GEÇMİŞ OLSUN' MESAJI

Türkiye Futbol Federasyonu'ndan yapılan açıklamada, "Bitexen Antalyaspor'da forma giyen Edinaldo Gomes Pereira'nın (Naldo) ailesinin Antalya'da trafik kazası geçirdiğini büyük bir üzüntüyle öğrenmiş bulunuyoruz. Kazada yaralanan ve hastaneye kaldırılan Naldo'nun kayınpederi Walter Tilatti, eşi Alexandra Nardy ile 4 yaşındaki oğlu Davi Pereira'ya acil şifalar diler; Brezilyalı futbolcuya, Antalyaspor Kulübü'ne ve camiasına geçmiş olsun dileklerimizi iletiriz" ifadeleri kullanıldı.

Haberin Devamı

ANTALYASPOR'DAN AÇIKLAMA

Antalyaspor Kulübü, Ndao'nun ailesinin kaza geçirdiğini doğruladı. Kulüpten yapılan açıklamada "Futbolcumuz Naldo Pereira'nın oğlu, kayınvalidesi ve kayınpederinin trafik kazası geçirdiği haberini üzüntü ile öğrenmiş bulunmaktayız. Sağlık durumlarını yakından takip etmekte olduğumuz aileye ve futbolcumuz Naldo'ya geçmiş olsun dileklerimizi iletir, bir an önce sağlıklarına kavuşmalarını temenni ederiz." ifadelerine yer verildi.

Yazarlar