Galatasaray Anthony Nwakaeme bombası! Süper Lig devi transfer görüşmelerine başladı

Anthony Nwakaeme bombası! Süper Lig devi transfer görüşmelerine başladı

06.07.2022 - 20:17 | Son Güncellenme:

Trabzonspor'un geçtiğimiz sezon kazandığı şampiyonlukta büyük bir pay sahibi olan Anthony Nwakaeme, Karadeniz devine veda etti. Bordo-mavililerden ayrılan Nijeryalı futbolcunun, Süper Lig deviyle transfer görüşmelerine başladığı öne sürüldü. İşte detaylar...

Anthony Nwakaeme bombası Süper Lig devi transfer görüşmelerine başladı

Süper Lig'de geçtiğimiz sezon Trabzonspor'un şampiyonluğunda etkili isimler arasında yer alan Anthony Nwakaeme, sezonun bitmesinin ardından boşa çıktı. Nijeryalı oyuncunun, transfer için Süper Lig deviyle görüştüğü iddia edildi. İşte ayrıntılar...

Haberin Devamı

26 GOLE KATKI SAĞLADI

Nijeryalı futbolcu geçtiğimiz sezon Trabzonspor'da 36 müsabakada forma şansı buldu. Abdullah Avcı'nın sisteminde kilit rol oynayan 33 yaşındaki sol kanat rakip fileleri 15 kez havalandırma başarısı gösterdi. Anthony Nwakaeme takım arkadaşlarına 11 gol pası verdi.

Anthony Nwakaeme bombası Süper Lig devi transfer görüşmelerine başladı

UZUN SÜREDİR TÜRKİYE'DE

Vejle-Kolding'de futbola başlayan Nijeryalı futbolcu daha sonra Universitata Cluj, Arieşul Turda, Petrolul, Hapoel Raanana ve Hapoel Beer Sheva formaları giydi. Bordo-mavililer, 2018-2019 sezonu başında 1 milyon 100 bin euro bonservis bedeli ödeyerek Anthony Nwakaeme'yi kadrosuna dahil etti. 33 yaşındaki oyuncu 4 yıllık Trabzonspor macerasını sezonun bitmesiyle noktaladı. Tecrübeli futbolcunun güncel piyasa değeri 5 milyon euro olarak gösteriliyor.

Haberin Devamı

TRABZONSPOR'A VEDA ETTİ

Santrafor ve forvet arkasında da forma giyebilen Anthony Nwakaeme, bordo-mavililere sezonun bitmesinin ardından veda etti. Nijeryalı oyuncu paylaşımında, "Sevgili Trabzonspor taraftarları; beni, sizinle karşı karşıya getiriyorlar. Böylece ayrılan benmişim gibi görünecek. Aynı zamanda piyasa değerimi bozmaya çalışıyorlar. Sadece şunu bilin, 1 Süper Lig ve 1 TFF Süper Kupa şampiyonluğuyla tamamladığımız 4 yıl için minnettarım. Birlikte tarih yazdık. Her şey için teşekkür ederim. Asla unutmayacağım" ifadelerini kullandı.

Anthony Nwakaeme bombası Süper Lig devi transfer görüşmelerine başladı

F.BAHÇE'YLE ANILIYORDU

Trabzonspor'dan ayrıldıktan sonra Anthony Nwakaeme'nin adı Fenerbahçe ile transfer için anılmaya başladı. Süper Lig devi Fenerbahçe, Nijeryalı futbolcuyla ilgili gündeme gelen haberleri yalanladı. Fenerbahçe'den yapılan açıklamada, "Kulübümüzün, Anthony Nwakaeme ile ilgili ne geçmişte ne de mevcut transfer döneminde hiçbir teması dolayısıyla transfer girişimi olmamıştır" denildi.

GALATASARAY DEVREDE

Fenerbahçe'nin ardından Hull City'nin de transfer gündeminde yer aldığı iddia edilen Anthony Nwakaeme konusunda flaş bir gelişme yaşandı. Fanatik Gazetesi'nin haberine göre; Galatasaray, Nijeryalı futbolcuyu transfer etmek için harekete geçti.

Anthony Nwakaeme bombası Süper Lig devi transfer görüşmelerine başladı

GÖRÜŞMELER BAŞLADI

Okan Buruk'un kadrosunda görmek istediği Anthony Nwakaeme için Galatasaray'ın transfer görüşmelerine başladığı öğrenildi. Nijeryalı yıldızın menajerinin transfer görüşmelerine devam ettiği aktarıldı. Öte yandan görüşmeleri Başkan Dursun Özbek'in bizzat yürüttüğü ve Anthony Nwakaeme'nin de İstanbul'da olduğu kaydedildi.

Haberin Devamı

Nwakaeme'nin Trabzonspor'dan yıllık 3 milyon 500 bin euro ücret istediği ve bordo-mavililerin bu yüzden yeni sözleşme imzalamadığı öne sürülmüştü.