Fenerbahçe Arda Güler'e Süper Lig'den sürpriz talip! Başkan resmen açıkladı

Arda Güler'e Süper Lig'den sürpriz talip! Başkan resmen açıkladı

20.06.2022 - 07:35 | Son Güncellenme:

Fenerbahçe'nin genç yıldız adayı Arda Güler'e Süper Lig'den talip çıktı.

Arda Gülere Süper Ligden sürpriz talip Başkan resmen açıkladı

Fenerbahçe'de geride kalan sezonun en büyük kazançlarından biri Arda güler oldu. Sezon başında Vitor Pereira tarafından kampa davet edilen ve UEFA Konferans Ligi ön eleme maçlarında süre alarak kendini ispatlayan Arda Güler asıl çıkışı İsmail Kartal ile yakaladı.

Haberin Devamı

Fenerbahçe'nin Atakaş Hatayspor'u sahasında mağlup ettiği karşılaşmada tüm Türkiye'nin dikkatini üzerine çektiği Arda Güler, devamında oynadığı karşılaşmalarda taraftarı en çok heyecanlandıran isim oldu. Genç yıldız bu sezon tüm kulvarlarda oynadığı 16 karşılaşmada 3 gol 5 asistle mücadele etti.

Arda Gülere Süper Ligden sürpriz talip Başkan resmen açıkladı

AVRUPA'NIN GÖZÜ ÜZERİNDE

Fenerbahçe'deki performansıyla sadece Türkiye'nin değil Avrupa'nın da dikkatini çeken Arda Güler'e birçok dev kulübün talip olduğu iddia edildi. Özellikle PSG'nin Arda Güler'i kadrosuna katmak istediği ifade edilmişti. Fakat Arda Güler'in kariyerine Fenerbahçe'de devam etmek istediği belirtildi. Genç yıldız, yeni teknik direktör Jorge Jesus'un en çok önem verdiği genç futbolcuların başında geliyor.

Haberin Devamı

SERBEST KALMA BEDELİ

Arda Güler'in yükselen performansı Fenerbahçe yönetimini de harekete geçirdi. Sarı Lacivertli yönetim henüz resmen açıklanmasa da Arda Güler'in serbest kalma bedelini 30 milyon Euro olarak belirleyecek. Henüz 17 yaşında olmasına rağmen yeteneğiyle taraflı tarafsız herkesi büyüleyen Arda Güler için Avrupa'dan gelmesi beklenen tekliflerin en az 30 milyon Euro olması planlanıyor.

Arda Gülere Süper Ligden sürpriz talip Başkan resmen açıkladı

SÜPER LİG'DEN SÜRPRİZ TALİP

Spor Toto Süper Lig takımlarından Giresunspor, Fenerbahçe'de Arda Güler'e talip oldu. Başkan Hakan Karaahmet oyuncuyu istedi.

17 yaşındaki genç oyuncu Arda Güler için A Spor ekranlarına konuk olan Giresunspor Başkanı Hakan Karaahmet'ten sürpriz bir transfer teklifi geldi.

Giresunspor Başkanı Hakan Karaahmet, "Fenerbahçe düşünürse Arda Güler'i oynatmak isteriz. Arda çok değerli bir futbolcu Türkiye için ama oynaması lazım. Oynatmalıyız. Giresunspor'da bu sene kiralık oyuncular alacak. Kampa kadar mevcut kadroya 5-6 oyuncu katmak istiyoruz" ifadelerini kullandı.

Arda Gülere Süper Ligden sürpriz talip Başkan resmen açıkladı

HER 46 DAKİKADA 1 GOLE ETKİ

Bu sezon Fenerbahçelilerin büyük bir merakla beklediği Arda Güler, geçtiğimiz sezon Fenerbahçe formasıyla 16 resmi maçın 2'sinde ilk 11'de yer aldı. 17 yaşındaki süper yetenek aldığı 373 dakika sürede 3 gol ve 5 asistle takımına katkıda bulundu ve her 46 dakikada 1 gole etki etmiş oldu.

Haberin Devamı