Voleybol Arina Fedorovtseva Rusya ile şov yaptı! Kaptanlık jesti

Arina Fedorovtseva Rusya ile şov yaptı! Kaptanlık jesti

18.08.2022 - 09:44 | Son Güncellenme:

Misli.com Sultanlar Ligi'nde mücadele eden Fenerbahçe Opet Kadın Voleybol takımının genç oyuncusu Arina Fedorovtseva, Rus milli takımıyla çıktığı maça damga vurdu.

Arina Fedorovtseva Rusya ile şov yaptı Kaptanlık jesti

Fenerbahçe Opet'in geçtiğimiz sezon Rus ekibi Dinamo Kazan'dan transfer ettiği başarılı smaçör Arina Fedorovtseva, Rus milli takımıyla çıktığı mücadelede şov yaptı.

Haberin Devamı

ARİNA DAMGA VURDU
Yeni sezonda büyük umutlar beklenen Rus smaçör Arina Fedorovtseva çalışmalarını milli takımda sürdüryor. Rusya'nın Ukrayna'yı işgali nedeniyle uluslararası spor organizasyonlarına katılamayan Rusya milli takımı, Moskova ile hazırlık maçı yaptı. Fenerbahçe Opet'te forma giyen Anna Lazareva'nın yer aldığı mücadeleye Arina damga vurdu.

Arina Fedorovtseva Rusya ile şov yaptı Kaptanlık jesti

KAPTAN OLARAK SAHAYA ÇIKTI
Fenerbahçeli yıldız sahaya kaptan olaak çıkarken 21 sayı ile mücadelenin en skorer ismi oldu. Anna Lazareva 19 sayı bulurken Eczacıbaşı'nın yeni transferi Irina Voronkova 19 sayıya ulaştı.

"ÇOK BÜYÜK HEDEFLERİM VAR"
Geçtiğimiz günlerde Rusya'nın devlet kanalı MatchTV'ye konuk olan Rus smaçör Arina, Fenerbahçe ve kariyeri hakkında çarpıcı açıklamalara imza attı. İşte Arina'nın yaptığı açıklamalardan satır başları;

Haberin Devamı

Performansı ve hedeflerini anlatan Arina; 'Henüz parladığımı söyleyemem. Çok büyük hedeflerim var. Bu sadece uzun yolculuğumun başlangıcıdır. Şu anda sahip olduklarım, elde etmek istediklerimin yanında hiçbir şey. Popülerliğimi sakince karşılıyorum. Daha fazla çalışmak ve seviyemi daha yükseltmek için çalışıyorum.' açıklamalarıyla devam etti.

Haberin Devamı

RUS BARBIE SORUSUNA YANIT
Voleybol severlerin Fenerbahçe'nin genç yıldızı Arina Fedorevtseva'ya taktıkları 'Rus Barbie' lakabıyla ilgili 'Bunu sevdin mi?' soruna Rus smaçör; 'Evet! Alıştım artık neden sevmeyeyim' yanıtını verdi.

"AYRILIK KARARINI HIZLI ALDIM"
Fenerbahçe Opet'e transfer hakkında açıklamalarda bulunan 18 yaşında star; 'Rusya'dan ayrılma kararımı çok hızlı bir şekilde aldım. Ailemle konuştum, bunun kariyerim ve gelişimim adına iyi bir adım olacağını anladım. Hiç korkmadım, Kazan'a gittiğimde ailemden üç yıl ayrı kalmıştım.' dedi.

Arina Fedorovtseva Rusya ile şov yaptı Kaptanlık jesti

'FENERBAHÇE'Yİ GERÇEKTEN ÇOK SEVİYORUM'
Fenerbahçe Opet'teki performansı ve takım verilen görevleri hakkında da açıklamalarda bulunan Rus smaçör şunları söyledi; 'Takımdaki varlığım benim için bir dönüm noktası oldu. Kulübüm bu şansı bana verdiği çok mutluyum. Yöneticiler bana çok iyi yaklaştı ve beni rahatlattı. Fenerbahçe'yi gerçekten çok seviyorum. Ama hiçbir şeyi tahmin edemiyorum, her şey çok çabuk değişebiliyor.'

Haberin Devamı

'NEDEN TÜRKİYE'YE GİTTİĞİMİ UNUTMUYORUM'
Türkiye'ye neden geldiğini ve taraftarın ilgisinden övgüyle bahseden yıldız sporcu;'Fotoğraf çektirmeyi nadiren reddediyorum. Türkiye'ye gittiğim için çok mutluyum. Ama neden Türkiye'ye gittiğimi de unutmuyorum. Türkiye Ligi, gelişmeme ve oyundaki seviyemi yükseltmeme yardımcı oluyor.' dedi.

Arina Fedorovtseva Rusya ile şov yaptı Kaptanlık jesti

EN İYİ 12 VOLEYBOLCU ARASINDA
Fenerbahçe Opet Kadın Voleybol Takımının başarılı smaçörü Arina Fedorovtseva, FIVB'nin "2021 yılının en iyi 12 kadın voleybolcusu" listesinde 8. sırada yer aldı. "2021 yılının en iyi 12 kadın voleybolcusu" listesine Fenerbahçe Opet Kadın Voleybol Takımının Kaptanı Eda Erdem Dündar da listede yer alıyor.

Haberin Devamı

LİSTENİN ZİRVESİNDE ESKİ FENERBAHÇELİ
"2021 yılının en iyi 12 kadın voleybolcusu" listesi, Volleyball World tarafından Milletler Ligi, Avrupa Şampiyonası ve Tokyo Olimpiyat Oyunları gibi 2021 yılının en önemli spor organizasyonları baz alınarak hazırlandı. Listenin zirvesinde Fenerbahçe'nin eski voleybolcusu Kim Yeon-koung yer alıyor.

Arina Fedorovtseva Rusya ile şov yaptı Kaptanlık jesti

PAYLAŞIMLARI BÜYÜK İLGİ GÖRÜYOR
Arina Fedorovtseva sahadaki başarısının yanı sıra sosyal medyada paylaştığı fotoğraflarla da büyük ilgi görüyor. Zaman zaman İstanbul gezilerine çıkan Rus sporcu bu anları paylaşmayı ihmal etmiyor.

TAKİPÇİ SAYISI PATLADI
Transfer açıklandıktan sonra 7 bin civarında takipçisi olan sporcunun kitlesi 28 bine yaklaşmıştı. Rus yıldızın şu anki takipçi sayısı ise 200 bini aştı.