Süper Lig Ortalığı sallayacak sözler! 'Beşiktaş'ın yüz karası! Arda'yı çağıran olmayınca...'

Ortalığı sallayacak sözler! 'Beşiktaş'ın yüz karası! Arda'yı çağıran olmayınca...'

18.08.2022 - 07:01 | Son Güncellenme:

Süper Lig ekiplerinin yaptığı transferler kadar takımdan ayrılan isimler de yıllardır gündemi meşgul ediyor. Milliyet Gazetesi spor servisi editörlerinden Mustafa Anıklı bugün kaleme aldığı yazısının bir bölümünde takımdan ayrılış nedenleri, sürpriz kararları ve hiç oynamadan uzun süreler para kazanmaları çok konuşulan futbolcuları mercek altına aldı. İşte çok konuşulacak o ifadeler...

Ortalığı sallayacak sözler Beşiktaşın yüz karası Ardayı çağıran olmayınca...

Süper Lig'de yer alan kulüplerin yaptığı transferler kadar takımdan olaylı bir şekilde ayrılan veya ayrılmamak için ayak direten futbolcular çok konuşuldu.

Haberin Devamı

Süper Lig devlerinde forma giyen bazı futbolcular gerek istediği maaşı alamadığı için gerekse daha iyi bir kulüpte oynama ümidiyle ayrılık kararı aldı. Bazıları ise kötü performansları nedeniyle kadroya giremezken takımdan ayrılmayı da reddedip yıllarca oynamadan para kazandı.

Milliyet Gazetesi spor servisi editörlerinden Mustafa Anıklı da bugün kaleme aldığı yazısının 'Yalnız gezen yıldızlar' bölümünde bu futbolcuları değerlendirdi.

İşte Anıklı'nın çok konuşulacak yazısındaki o bölüm;

'YURT DIŞI HAYALİ KURDU, SONU DIŞARIDA KALMAK OLDU'

Nwakaeme, Trabzonspor'da "kral"dı, ayrıldı "devrik kral" oldu. Tam karşılığı; "Aza tamah etmeyen, çoğu hiç bulamaz" sözüydü.

Berke Özer; Fenerbahçe'den giderken, yurt dışı hayalleri kurdu, sonu dışarıda kalmak oldu. Ona da, "Aç tavuk kendini darı ambarında zannedermiş" sözü, cuk oturdu.

Haberin Devamı

Ortalığı sallayacak sözler Beşiktaşın yüz karası Ardayı çağıran olmayınca...

'FEGHOULİ'Yİ NE ARAYAN VAR NE SORAN'

Feghouli, Galatasaray'da milyon euroları kesesine koyarken, bir parlayıp-bir söndü. Kısacası, kadir-kıymet bilmedi. Şimdi ne arayan var ne de soran... Halbuki kötü bir futbolcu değildi.

Sekidika için Galatasaray bir nimet idi. Ama buraya nasıl geldiğini bilemedi. Kiralık gitti-geldi, yine de Florya'nın suyundan nasiplenmeyi bildi. En sonunda da gönderildi.

Ortalığı sallayacak sözler Beşiktaşın yüz karası Ardayı çağıran olmayınca...

'ARDA'YI ÇAĞIRAN OLMAYINCA...'

Arda Turan mı futbolu bıraktı, o mu futbolu, bilinmiyor? Tek gerçek, son döneminde Galatasaray'da yancılık yapmak... Çağıran olmayınca, hevesli yönetici gibi transfer peşine düştü.

Beşiktaş'ta hangisini saysak, hangisini yazsak? Oğuzhan Özyakup, Gökhan Töre; olur mu böyle? Boşta kalacak kadar kötüler mi sizce?

N'Sakala sözleşmesi bitene kadar kadro dışı kaldı, ülkesi Fransa'da takım bulacak denirken, henüz kimseyle sahaya çıkamadı.

'LJAJİC ÇEBİ'NİN YÜREĞİNİN YARASI, BEŞİKTAŞ'IN YÜZ KARASI'

Adem Ljajic için söylenecek söz yok zaten... Ahmet Nur Çebi'nin yüreğinin yarası, Beşiktaş'ın yüz karası... Bu kadar para alıp, hiç bir şey yapmayan ikinci bir futbolcu var mı? Siz söyleyin.

Ortalığı sallayacak sözler Beşiktaşın yüz karası Ardayı çağıran olmayınca...

'TOLGA HENÜZ 30 YAŞINDA AMA...'

Bir de Başakşehir'den boşa düşenlere bakın... Tolga Ciğerci, henüz 30 yaşında... Galatasaray, Fenerbahçe derken; futbolu bırakması daha çok erken... Ama dışarıda işte...

Haberin Devamı

Gulbrandsen, sürpriz gollerin adamıydı, ancak istatistiklerde hep, geride kaldı. Başakşehir de, onunla yolları ayırmak zorunda kaldı. O da hala kulüp arayanlarından...