Voleybol Aslı Kalaç'tan Melissa Vargas cevabı! 'Başlarda çok sessizmiş, şimdi susmuyor'

Aslı Kalaç'tan Melissa Vargas cevabı! 'Başlarda çok sessizmiş, şimdi susmuyor'

13.05.2024 - 20:03 | Son Güncellenme:

A Milli Kadın Voleybol Takımı'nın tecrübeli isimlerinden Aslı Kalaç, FIVB Milletler Ligi öncesi açıklamalarda bulundu.

Aslı Kalaçtan Melissa Vargas cevabı Başlarda çok sessizmiş, şimdi susmuyor

FIVB Milletler Ligi'ne Antalya etabıyla start verecek olan A Milli Kadın Voleybol Takımı'nda Aslı Kalaç suskunluğunu bozdu.

Haberin Devamı

Paris Olimpiyatları'na dair heyecanına dikkat çeken Aslı Kalaç, "Olimpiyat kıyafetleri çok tatlı, güzel. Özgürlüğün temsili olarak bu sene mavi beyaz tonlar seçmişler. Ölçüler alınırken insan ister istemez seramoniyi, yürüyüş anını düşünüyor. Ben ağlamadım ama çok heyecanlandım" dedi.

A Milli Kadın Voleybol Takımı'nın genç isimleri hakkında görüşlerini paylaşan Aslı Kalaç, "Dilay’a bayıldık. Yaşı çok genç. Bazı şeylere çabuk takılabiliyor; çok tatlı ve potansiyelli bir oyuncu. Deniz de ilk defa katılıyor, o da öyle. Onu ablasından tanıyoruz bu arada, bize cheesecake yollamış. Antrenman sonrası hep ekstra yapmaya çalışıyor. Bu sezonu iyi geçirdi" ifadelerini kullandı.

Filenin Sultanları'nın yıldızı Melissa Vargas'la ilgili soruya Aslı Kalaç şu cevabı verdi:

Haberin Devamı

"Melissa Vargas'ı pasör çaprazları sıralamasında birinci sıraya koyarım. Belki sıralama günden güne bile değişir ama ben onun karakterini biliyorum; sahadaki tavrını, savaşını görüyorum. Saha dışında da o kadar komik biri. Başlarda çok sessizmiş, şimdi susmuyor. Bulduğu her an dans ediyor."