Skorer Avni Aker Stadı maça hazırlandı

Avni Aker Stadı maça hazırlandı

23.08.2008 - 00:12 | Son Güncellenme:

Seyircisiz oynama cezası kaldırılan Trabzonspor, yenilenme çalışması yapılan stadı yarınki maça hazır hale getirecek, taraftar Avni Aker’de olacak

Avni Aker Stadı maça hazırlandı

Ankaraspor ile yarın kendi sahasında oynayacak olan Trabzonspor, Avni Aker Stadı’nı maça hazır hale getirecek. Seyircisiz oynama cezası kalkan bordo-mavililerin Asbaşkanı Hayrettin Hacısalihoğlu, yenileme çalışmaları yapılan stadın karşılaşmaya yetiştiğini söyledi.

Haberin Devamı

Şener umutlu
Hacısalihoğlu, “Statta gece geç saatlere kadar çalışmalar yapılıyor. Bu nedenle stat bir aksaklık olmadan yeni çehresi ile maç öncesi açılmış olacak. Stattaki asgari ihtiyaçlar bitmiş olacak. Ondan sonra da güzelleştirme ihtiyaçları açısından çalışmalar sürecek” dedi.
Kulübün resmi internet sitesinden bir açıklama yapan Başkan Sadri Şener de yeni sezon için umutlu olduklarını belirtti, “Ankaraspor ile oynayacağımız karşılaşmayı kazanarak sezona iyi bir başlangıç yapmak istiyoruz” dedi.
Şener, göreve geldikleri günden bu yana yönetim kurulu olarak gece gündüz çaba harcadıklarını, önemli çalışmalara imza attıklarını ifade etti.

Profil değişiyor
Bordo-mavili kulübün Başkanı Şener, şöyle devam etti:
“Oluşturduğumuz bayan komisyonunun yapacağı çalışmalarla, hem saha dışında, hem de Avni Aker Stadı tribünlerinde taraftar profilinin değişmesinde önemli rol oynayacağına inanıyoruz.”


Avni Aker Stadı maça hazırlandı


Sylva haftaya kaldı
Trabzonspor’un Senegalli kalecisi Tony Sylva’nın yarınki Ankaraspor maçında oynayamayacağı kesinleşti. Asbaşkan Hayrettin Hacısalihoğlu, Sylva’nın Lille Kulübü ile bonservisini almak için bir görüşme yapacağını açıkladı, “Sylva, bize bu sorunun salı günü çözümleneceğini söyledi” dedi.